Fırat Üniversitesinde (FÜ), 2022 yılında başarı sağlayan akademisyenler ödüllendirildi.

FÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri içerisinde yapılan değerlendirme sonucunda 2022 yılının en başarılı akademik çalışma yapan öğretim üyelerine yönelik ödül töreni düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Mavi salonda düzenlenen ödül törenine Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar ve akademisyenler katıldı. Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, akademik başarının yanı sıra fakültedeki eğitimin kalitesi noktasında da özveri gösterdiklerini belirterek akademisyenlerin vermiş olduğu katkıya dikkat çekti.

LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZİ SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZİ SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI

Mühendislik Fakültesinin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ise fakültenin sağlamış olduğu başarıda katkıları olan akademisyenlere teşekkür ederek tek gayelerinin Fırat Üniversitesi’ni daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri içerisinde yapılan değerlendirme sonucunda 2022 yılının en başarılı akademik çalışma yapan öğretim üyelerine teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: iha