1. ÇAYDAÇIRA YÜZME FESTİVALİ BAŞLIYOR 1. ÇAYDAÇIRA YÜZME FESTİVALİ BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Ligin 25. haftasında kendi evinde konuk ettiği Kelkit Hürriyetspor'u 2 - 1 mağlup ederek 18 haftalık yenilmezlik serisini sürdürdü ve 45 puanla ligde 3. sıraya yerleşti. Puanını 45 yapan Elazığspor 26.Haftada deplasmanda Efeler 09'un konuğu olacak. 

TFF 3.Lig 2.Grubun 25.Haftası'nda sahasında Gümüşhane Temsilcisi Kelkit Hürriyetspor'u konuk eden Temsilcimiz Elazığspor karşılaşmayı 2-1'lik skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda avantajını sürdürdü. TFF 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor Ligin 25. Haftasında Kelkit Hürriyetspor ile karşılaştı. Elazığ Atatürk Stadında Saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı Zonguldak bölgesi C klasman hakemi Hakan Ergin ve yardımcıları Batuhan TOPÇU ve Selim GÖKSU yönetti. 

Karşılaşmanın henüz 5. Dakikasında Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor Mikail KOÇAK’ın golüyle 1 – 0 öne geçti. 39 Dakikada Bahattin Köse’nin fileleri havalandırmasıyla Elazığspor skoru 2 – 0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında Kelkit Hürriyetspor Dk. 71’de Musa Bulut’un golüyle farkı indirdi.  

Müsabakada bu sonuçla sona erdi: Elazığspor: 2 – Kelkit Hürriyetspor:1.  Elazığspor, bu galibiyetle puanını 45’e çıkararak ligde 3. sıraya yükseldi. 

TEMSİLCİMİZ KARŞILAŞMAYA ETKİLİ BAŞLADI 

Karşılaşmaya etkili başlayan Elazığspor 5. Dakikada geliştirdiği atakta Mikail’in güzel vuruşu ile öne geçti. Rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Bordo Beyazlı takım 39. Dakikada golcü oyuncusu Bahattin ile farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk takım ani ataklar ile gol aramaya başladı. Bu ataklardan 70. Dakikada Musa zor bir pozisyonda topu filelerle buluşturdu. 84. Dakikada gelişen konuk takım atağında Sercan’ın ceza alanı dışından attığı şut üst direğin üzerinden auta g itti. Kalan dakikalarda takımların çabası sonuç vermeyince karşılaşma 2-1'lik skorla Elazığspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 

Editör: İzzet TUMAY