Bordo-Beyazlı temsilcimiz, evinde karşılaştığı son 3 iç saha maçında Yeni Mersin İdmanyurdu, Nevşehir Belediyespor’a karşı 3 Puan alamamıştı. 1922 Konyaspor karşısında da 3 Puan hasretini sürdürdü…

Karşılaşmanın 9. Dakika’sında Zeki’nin şık golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz ES Elazığspor, 24. Dakika’da kalesinde golü gördü ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında savunmasında derin boşluklar veren ES Elazığspor 77. Dakika’da kalesinde ikinci golü gördü. Kalan bölümlerde Bordo-Beyazlı ekibimizin skoru eşitleyecek çabaları yetersiz kalınca müsabaka 2-1 konuk takımın galibiyetiyle sonuçlandı.

ES ELAZIĞSPOR- 1922 KONYASPOR KADRO (7)

Hakemler:

Abdulbaki AYYILDIZ

Uğur AKALP- Melih TAN

Alperen AKSU (4. Hakem)

1-2

ES ELAZIĞSPOR:

Hakan 

Hasan

Mesut

Salih

(Dk. 61 İzzet)

Fırat

Eray B. 

(Dk. 61 Yüksel)

Zeki 

(Dk. 46 Cihan)

Yağızcan

Ö. Faruk

Emre

M. Ensar

Teknik Sorumlu:

Cüneyt BİÇER

Gol:

Zeki (Dk. 9)

Sarı Kart:

M. Ensar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1922 KONYASPOR: 

Ozan

Bartu

Murat

İsmail

(Dk. 75 Batuhan)

Seçim

(Dk. 90 İsmail)

Hüseyin

Yaşar

Cihat

Ali

(Dk. 64 Hüseyin)

Seyit

(Dk. 64 Kaan)

Erkan

Teknik Sorumlu:

Çağdaş ÇANKAYA

Goller:

DEVECİOĞLU: STATÜ GEREĞİ İHRAÇ EDİLMELERİ GEREKİR DEVECİOĞLU: STATÜ GEREĞİ İHRAÇ EDİLMELERİ GEREKİR

Ali (Dk. 24), Hüseyin (Dk. 77)

Sarı Kartlar:

Erkan, Ozan Can

 ES ELAZIĞSPOR- 1922 KONYASPOR KADRO (1)

MAÇTAN NOTLAR;

TFF 3. Lig 1. Grup’un 12. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, evinde 1922 Konyaspor’la karşılaştı. Elazığspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmayı, Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI ile İl Emniyet Müdürü Celal SEL’de protokol tribününden takip etti.

Doğukent Hıdır Bilek Stadyumu’nun, tribünlerinde yer yer boşluklar vardı. Abdulbaki AYYILDIZ’ın düdük çaldığı maça etkili başlayan temsilcimiz 9. Dakika’da Zeki’nin jeneriklik golüyle 1-0 öne geçti. Konuk takım 24’te Ali KARAKAYA ile eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda gol için savunmasında ciddi boşluklar bırakan ve hücuma yüklenen ES Elazığspor, 77. Dakika’da yenik duruma düştü. Oyuna sonradan dahil olan Hüseyin BİBER, kaleci Hakan’ı çalımlayıp sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. Klan bölümde Bordo-Beyazlı ekibimiz skoru eşitleyecek fırsat bulamayınca maç 2-1 konuk takımın galibiyetiyle sona erdi.  14 Puan’da kalan Bordo-Beyazlı temsilcimiz 13. Hafta maçında GP Şile Yıldızspor ile deplasmanda karşılaşacak.

 ES ELAZIĞSPOR- 1922 KONYASPOR KADRO (5)

MAÇTAN DAKİKALAR;

İLK YARI:       

*Dk. 9- (GOL)- Mesut ile pas yapan Zeki uzaktan enfes bir gole imza atarak topu ağlara gönderdi. Takımını 1-0 öne geçirdi. *1-0

*Dk. 15- Fırat’ın ortasına, Ömer Faruk Sezgin'in kafa ile dokundu, top kaleci Ozan Oruç'ta kaldı.

* Dk. 19- ES Elazığspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mesut, kaleyi sol çaprazdan gören alandan topa güzel bir vuruş yaptı. Mesut’un vuruşu baraja çarparak, kornere gitti.

* Dk. 24-(GOL)- 1922 Konyaspor'da Ali Karakaya karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi *1-1

* Dk. 38- 1922 Konyaspor'da Erkan Kaka sarı kart gördü.

* Dk. 41- Elazığspor'da Ensar Çavuşoğlu kullanılan serbest vuruşta arka direkte dokundu, top az farkla dışarıya çıktı. 

2. YARI:

Dk. 49- Salih Polatdemir’in şutu kaleci Ozan’ın kucağında kaldı.

Dk. 58- Elazığspor'da Ömer Faruk Sezgin ceza sahası içinde gelen ortaya, kafasıyla dokundu, top az farkla auta gitti.

Dk. 67- Elazığspor'da Yüksel Kayaalp'in ortasında yine Ömer Faruk topla buluştu, Ömer Faruk’un kafa ile dokunduğu top auta gitti.

Dk. 77- (GOL)- Top ile hızlı çıkan 1922 Konyaspor futbolculardan Hüseyin Biber, Kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Hakan’ı çalımlayan Hüseyin, kontrollü bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu. *1-2

ES ELAZIĞSPOR- 1922 KONYASPOR KADRO (3)

Editör: Haber Merkezi