Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun, 21. Haftası’nda BC Group Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Yoğun kar yağışı altında oynanan ve futbolcuların ayakta dahi zorlandığı maçta gülen taraf Temsilcimiz Elazığspor oldu.

ELAZIĞLI DART SPORCUSU MAHMUT DEMİR, MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE ELAZIĞLI DART SPORCUSU MAHMUT DEMİR, MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE

Doğukent Hıdır Bilek Stadyumu’nda Saat 14:00’te başlayan müsabakayı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da protokol tribününden takip etti. Maçın ilk yarısında her iki takım da oyun kurmakta zorlanırken, takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girildi.

RAKİP KALECİ KIZARDI...

Maçın ikinci yarısına kötü başlayan Ağrı ekibi 51. Dakikada 10 kişi kaldı. Kaleci Suphi Dağ ceza sahası dışında topu elle kontrol edince hakem Mustafa Ünver direkt kırmızı kartla oyundan ihraç etti ve Ağrı 1970 Spor 10 kişi kaldı. Rakibinin 10 kişi kalması sonrası oyuna ağırlığını koyan temsilcimiz, aradığı golü 78’de buldu. İzzet’in sol kanattan yerden ortasını Kuban ters müdahale ile kendi kalesine gönderdi ve ES Elazığspor öne geçti. Kalan bölümde başka gol olmayınca Bordo-Beyazlılar sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı ve ligde 6 maç sonra hasrete son verdi.

Puanını 24’e yükselten Bordo-Beyazlı ekibimiz gelecek hafta deplasmanda İstanbul Temsilcisi İ. Çatalcaspor’la karşılaşacak.

Ayrıntılar geliyor... 

Editör: Haber Merkezi