Sezon başından beri galibiyete hasret olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor Yeni Teknik Direktörü Bülent Yenihayat yönetiminde çıktığı ilk sınavda 2-0'lık skorla galip gelerek taraftarına bayramı yaşattı. Temsilcimiz müsabakayı 10 kişi tamamladı... 

ELAZIĞSPOR’DAN SON MAÇA ÖZEL HATIRA BİLETİ ELAZIĞSPOR’DAN SON MAÇA ÖZEL HATIRA BİLETİ

TFF 3. Lig 4. Grup karşılaşmalarında 3Gen Elazığspor, Silifke Belediyespor ile Elazığ Atatürk Stadyumu’nda karşılaştı. TFF 3. Lig 2. Grup 6. haftada 3Gen Elazığspor, Silifke Belediyespor ile karşılaştı. Bordo beyazlı temsilcimiz 3Gen Elazığspor’un maçı Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynandı.  

387875680_830128325779751_6795087437824560906_n

Müsabakayı Kars Bölgesinden C Klasman Hakemi Abdülselam Koçak yönetti.  Karşılaşmanın 22’inci dakikasında takımımız oyuncularından Mikalik Koçek ve karşılaşmanın 29’uncu dakikasında Hasan Ekici sarı kart gördü.  Karşılaşmanın 42’inci dakikasında oyuncularımızdan Metin Peker’in gol atması ile karşılaşma 1-0 oldu. Karşılaşmanın 43’üncü dakikasında karşı takım oyuncularından İ. Furkan Deniz sarı kart gördü. Maçın ilk yarısı Elazığspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

2 (2)

Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında karşı takım oyuncularından Emin Can Uysal ve Ali Helvacı ile Anıl Kara ve İ. Furkan Deniz arasında oyuncu değişikliği yaşandı. 64’üncü dakikada takımımız oyuncularından Soner Birinci sarı kart gördü.  69’uncu dakikada karşı takım oyuncularından S. Beliktaş sarı kart gördü. Maçın 71’inci dakikasında takımımız oyuncularından Burhan Arman ve Bahattin Köse ile Mesut Saray ve Hasan Ekici arasında oyuncu değişikliği yaşandı.  Mücadelenin 72’inci dakikasında karşı takım oyuncularından Yiğit Ener Aydın ve F. Şamil Çetin arasında oyuncu değişikliği yaşandı.  73’üncü dakikada takımımız oyuncularından Soner Birinci kırmızı kart gördü.  Karşılaşmanın 78’inci dakikasında takımımız oyuncularından B. Yavuzay sarı kart gördü.  Maçın 81’inci dakikasında takımımız oyuncularından Cengizhan Akgün ve Yağızcan Erdem ile karşılaşmanın 87’inci dakikasında Çağrı Yağız Yasak ve Murat Torun arasında oyuncu değişikliği yaşandı.  87’inci dakikada Çağrı Yağız Yasak sarı kart gördü.  Karşılaşmanın 88’inci dakikasında oyuncularımızdan Burhan Arman gol atması ile karşılaşma 2-0 oldu.  Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında karşı takım oyuncularından A. Kurt ile Erhan Şengül arasında oyuncu değişikliği yaşandı. Elazığspor - Silifke Belediyespor karşılaşması Elazığspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 

2-30

Hakemler: Abdülselam Koçak, Yiğit Çam, Miraç Berk Kölemen
3Gen Holding Elazığspor: Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Soner Birinci, Hasan Ekici (Mesut dk. 71), Çağrı Yağız Yasak (Murat dk. 87), Berşan Yavuzay, Cengizhan Akgün (Yağızcan dk. 81), Metin Peker, Fatih Kıran, Mikail Koçak, Bahattin Köse x (Burhan dk. 71)
Silifke Belediyespor: Rasim Mutlu, Cenk Özbey, Tolga Uran, Erhan Şengül (Ali Deniz dk. 90), Ahmet Kahraman, Ali Helvacı (Emir Can dk. 63), Furkan Şamil Çetin (Yiğit Ener dk. 72), Suat Beliktaş, İbrahim Halil Şimşek, İhsan Furkan Deniz (Anıl dk. 63), Halik Akhan
Goller: Metin (dk. 42), Burhan (dk. 88) (Elazığspor)
Kırmızı kart: Soner (dk. 73) (Elazığspor)
Sarı kartlar: Mikail, Hasan, Berşan, Çağrı (Elazığspor), Furkan, Suat (Silifke Belediyespor)
 

Editör: Haber Merkezi