İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarında 193. güne girildi. Gazze'de ölü sayısı 33 bin 686'ya yükselirken, Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, son 10 günde 649 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik ablukası 193'üncü gününde de sürüyor. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, kentte yaşamını yitirenlerin sayısının 33 bin 686'ya yükseldiğini açıkladı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 22 KİŞİ YAKALANDI KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 22 KİŞİ YAKALANDI

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 193 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi. Açıklamada, son saldırılarda İsrail güçlerinin 95 Filistinliyi daha yaraladığı ve toplam yaralı sayısının da 76 bin 309'a ulaştığı bildirildi.

BAYRAMDA 274 FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ…

Filistin Sağlık Bakanlığı verilerine göre, İsrail ordusunun hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılarda, Ramazan Bayramı'nda 3 günde çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 274 Filistinli öldürüldü, 221 kişi de yaralandı.

Sağlık Bakanlığı, enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını vurguladı.

Editör: İzzet TUMAY