SU KUYUSU KAZISINDA 2 METRELİK YILAN ÇIKTI SU KUYUSU KAZISINDA 2 METRELİK YILAN ÇIKTI

İmza töreni Gençlik ve Spor Bakanlığı konferans salonunda düzenlendi. Gerçekleştirilecek olan imza törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları, STK temsilcileri Elazığlı gençler katıldı.

BULUT: SPOR TESİSLERİNE YAPILAN YATIRIMI GENÇLİĞE YAPILAN YATIRIM OLARAK GÖRÜYORUZ
Metin Bulut, “Önceden kararlaştırdığımız, taleplerimizi ilçe ilçe belde belde ilettiğimiz, hepsiyle alakalı olumlu sonuç olduğumuz taleplerimizle alakalı resmi bir yatırım yapacağız. Bu yatırımlarla Allah nasip ederse Elazığ’ımızda Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın elinin uzanmadığı hiçbir belde, ilçe, köy kalmayacak. Bundan son derece memnunuz, Elazığlılar memnun. Biz spor tesislerine yapılan yatırımları gençliğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Gençliğe yapılan yatırımı olan ülkeler kendilerini başarılı hissederler. Bizler sizlerin sayesinde, gençlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kendilerini güvende zannedecekler” ifadelerini kullandı.

TORAMAN: İLİMİZDEKİ SPOR TESİSLERİNİ GEZDİĞİMDE ÇOK BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUM
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Bakanımızın geçtiğimiz günlerde ilimize yapmış olduğu bir sahur münasebetiyle gençlerimizi Ankara’ya daveti bizi mutlu etmişti. Sayın bakanımızın tabiriyle ‘kendi bakanlıklarındalar, gençlerin bakanlığındalar.’ Elazığ’da yaklaşık 6 aydır görev yapıyorum. İlimizdeki spor tesislerini gezdiğimde çok büyük memnuniyet duydum. Çok büyük yatırımları, çeşitli yatırımları almış bir iliz. Elazığ kendi yakın dönemi içerisinde en büyük spor yatırımını alıyor. Müteşekkiriz. Gençlerimiz ve Elazığlılar adına şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

KASAPOĞLU: ÜLKENİN SPOR DESTİNASYONU İÇİN BÜYÜK ADIM ATIYORUZ
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ise, “Bugün günlerden Elazığ. Elazığ için, Elazığ’ın ilçeleri için, Elazığ’ın beldeleri için buradayız. Güzel sürprizlerimiz var, müjdelerimiz var. Tüm bu çalışmalarımızın gençlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugün el ele veriyoruz. Bugünümüz, yarınımız gençlerimizle el ele veriyoruz. Elazığ sadece bölgenin değil, ülkenin spor destinasyonu olması için büyük bir adım atıyoruz. Her bir ilimiz bizi için önemli. Önemli iş birliklerimiz var. Yerel yönetimlerimizle, kaymakamlarımızla ciddi çalışmalarımız var. Geçtiğimiz gün gençlerimizle oturduk, il yönetimimizle oturduk. İlimizin eksiklerini hep birlikte kararlaştırdık, yeni yatırımları belirledik. Bugün ilk imzalarımızı atıyoruz” dedi.

KASAPOĞLU: ALLAH BİZİ ELAZIĞLILARLA HEP BULUŞTURSUN
Bakan Kasapoğlu, “Nereye gidersek gidelim gençlerimizin samimiyeti, ev sahipliği ayrı. Elazığ’da gakgoşların misafirperverliğini unutmak mümkün mü, mümkün değil. Allah bizi Elazığlılarla hep buluştursun. Nereye gidersek gidelim devletin tüm imkanlarının milletimiz için seferber edildiğini, hizmet odaklı siyasetimizin vatandaş nezdinde karşılık bulduğunu görüyoruz. Elazığ’daki gençlik merkezinin depremdeki misyonunu hiç birimiz unutamayız” diye konuştu.

KASAPOĞLU: EL BİRLİĞİYLE OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
Bakan Mehmet Kasapoğlu, “20 yılda ilmek ilmek işlenen eserlerle bizler sadece alt yapıyı büyütmedik. Gençlerimiz burada, burası gençlerimiz bakanlığı. Yarın bu bakanlığı sizler yöneteceksiniz, yarın Türkiye’nin yöneticisi sizlersiniz. Sevgili gençler gönül köprümüzü hep birlikte inşa edeceğiz. Bizler sizlerin yanındayız, sizlerle birlikteyiz. Elazığ’da bugün yeni bir hedef, yeni bir çita. Hedefi büyütüyoruz bugün. 2002 öncesini de bileceğiz, sonrasını da bileceğiz. Öncesinde Elazığ’da sadece 1 adet spor tesisi var iken bugün bu sayıyı hamt olsun 27’ye çıkardık. 2002’de bir tane yurt vardı şimdi birbirinden donanımlı 7 tane yurt var. Hiç gençlik merkezimiz yok iken şimdi 2 tane merkezimiz var. Ve bu protokolle ilçelere beldelere kadar gençlik merkezi yapacağız. Biz Cumburbaşkanımızın önderliğinde verdiğimiz hiçbir sözü tutmamazlık yapmadık, hepsini yaptık. Ne dediysek yaptık. Bizler yeni şampiyonların ortaya çıkması için el birliğiyle omuz omuza çalışacağız. Bu tesisler her şeyden önce gençler için” ifadelerine yer verdi. 

Editör: Haber Merkezi