Millî Boksörümüz Gizem ÖZER Kastamonu Kadıdağı Millî Takım Kampı’nda hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Akdeniz Oyunları’na hazırlanan Elazığ Belediyespor’un başarılı sporcusu Millî Boksör Gizem ÖZER, Dünya Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nda mücadele ettikten sonra ara vermeden Akdeniz Oyunları hazırlıklarına başladı.

Elazığlı Millî Takım Boks Antrenörü Cemil DÖNDÜ ile öğrencisi Gizem ÖZER hazırlık ve çalışmalarına ilişkin olarak Gazeteniz TURAN’a özel açıklamalarda bulundular.

01-FOTO-1- CEMİL DÖNDÜ

DÖNDÜ: ‘’GİZEM AKDENİZ OYUNLARINDAN ALTIN MADALYA İLE DÖNECEK’’

Antrenör Cemil DÖNDÜ, Yaklaşık olarak 6 senedir Gizem ile beraber çalıştığını ve Gizem’in Akdeniz Oyunları’ndan Altın Madalya ile döneceğine inandığını söyledi. DÖNDÜ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Öğrencim Gizem’den altın madalya bekliyoruz. Gizem ÖZER’in ülkemize şehrimize ve Elazığ Belediyespor’a başarı getireceğine inanıyoruz. Elazığ ilinde boks branşı başarılı bir şekilde, hedeflerine doğru ilerliyor.  Allah nasip ederse 2022 Yılı içerisinde ülkemize ve ilimize sporcularımız büyük başarılar getirecektir. Okulların tatil olması münasebetiyle antrenman salonlarımız dolup taşıyor. Gizem ÖZER’den sonra ilimizde bayanlarda boks branşına ilgi arttı. İnşallah Elazığ’da nice Yakup KILIÇ’lar, Gİzem ÖZER’ler boksör olarak yetişecektir. Yakup KILIÇ ve Gizem ÖZER’i yetiştiren hocaları olduğum için gurur duyuyorum. İnşallah bizden sonraki nesillerde  bizleri örnek alırlar.”

02-FOTO-2- GİZEM ÖZER

GİZEM ÖZER: ‘’HEDEFİM ALTIN MADALYA’’

Türkiye Boks Federasyonu’nun Kastamonu Kadıdağı Tesisleri’nde aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren başarılı boksör Gizem ÖZER ise TURAN’a yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘’Bu yıl için hedeflerimden biri Akdeniz Oyunları’nda Altın Madalya kazanmak. İnşallah ülkeme, ilime, kulübüm Belediyespor’a madalya getireceğim. Buna inanıyorum. Bunu başarmak içinde hazırlıklarımı sürdürüyorum. 24 Haziran’a kadar çalışmalarımı burada sürdüreceğim. Şu anda durumum çok iyi hiçbir sıkıntım yok.’’

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Editör: Haber Merkezi