Bordo Beyazlı Kulüp Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Turgutluspor-Batman Petrolspor maçında yenilen gollerin ne kadar haklı olduklarını ortaya koyduğunu bildirdi.  

VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KOŞUSU'NUN GALİBİ ‘KİNG KARACA’ VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KOŞUSU'NUN GALİBİ ‘KİNG KARACA’

Kalecinin başrolde olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: Hafta içi yaptığımız açıklamayla Turgutluspor - B. Petrolspor müsabakası için tedirginliğimizi kamuoyuyla paylaşmıştık. Müsabaka için tedirginliğimizin ne kadar yerinde olduğu apaçık gözler önüne serilmiştir. Özellikle maçın 21. dakikasında Turgutluspor kalecisi Zekeriya Topayan’ın yediği gol senaryonun en önemli parçası olmuştur. B.Petrolspor’un attığı 2. ve 3’üncü gol ise Turgutluspor’lu kaleci ve savunma oyuncuları tarafından rakip takıma al da at dercesine ikram edilmiştir. Son olarak hafta içerisinde yaptığımız açıklamaya cevaben açıklamalarda bulunan Turgutluspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın’a yayınladığı bildiriyi yeniden okuyup gözden geçirmesini talep ediyor, Turgutluspor - B.Petrolspor müsabakasında yenilen golleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." 

Editör: Haber Merkezi