İrem Dericinin Elazığ’da ki konserine gelememesine değinen Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.
Vatandaşlar Festivalde Gürsel Erol’u bağrına bastı.
Festivale gelen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Elazığ’ın tanıtımına önemli katkıda bulunan ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivaline katılan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN ALAN, FÜ ÖĞRENCİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU BAŞKAN ALAN, FÜ ÖĞRENCİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

klo-1

Elazığ'ın tanıtımına önemli katkıda bulunan ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali başladı. Alanı ziyaret eden vatandaşlar bir yandan kendilerine ikram edilen salçalı köftelerini yerken, diğer yandan düzenlenecek konserlerle unutulmaz anlar yaşadı. Festivale girdiği ilk andan itibaren vatandaşların alkışlarıyla karşılanan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, stantları tek tek gezerken, vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılandı. Vatandaşlarla teker teker fotoğraf çekip muhabbet eden milletvekili Erol, daha sonra alandan ayrıldı. 
Festivalde konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Vatanımızın bayrağımızın güvencesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri gençler, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sevgili gençler, yaşamınızın her alanında Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerini cumhuriyetin değerlerini savunun. Sevgili gençler, yaşamınızın her alanında devletinize olan bağlılıktan vatanınıza olan sadakatten asla vazgeçmeyin. Sevgili gençler, yaşamınızın her alanında 12 Eylül faşist rejimine 28 Şubat faşist rejimine karşı çıkın ve dik durun. Sanatçı arkadaşımız başka bir arkadaşımızken insanların özgürlüğüne müdahale eden zihniyet bu sanatçımızın Elazığ’da sahneye çıkmasına ne yazık ki engel oldu. Bu ülkede herkes özgürce düşüncelerini savunabilmelidir. Bu ülkede herkes özgürce inançlarını yaşayabilmelidir. Gençler, siz Türkiye’nin geleceğisiniz. Siz bu ülkenin umudusunuz ve siz Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri olarak Cumhuriyetin değerlerinin gerçek sahiplerisiniz. Sizlere diyorum ki yaşasın Demokrasi yaşasın Cumhuriyet yaşasın devletimiz yaşasın vatanımız ve yaşasın Mustafa Kemal Atatürk” dedi.

Editör: Haber Merkezi