Elazığ Hakimiyet Gazetesi, ‘merhaba’ diyerek girdiği basın hayatında 12 yıl içerisinde önemli bir yere sahip oldu. Elazığ’ın saygın iş insanı Ahmet Toprak’ın imtiyaz sahipliğinde çıkışını sürdüren Hakimiyet gazetesi, hem haberleri hem de yorumlarıyla şehrimizi merkeze alan ve şehrin kalkınmasına katkı sunacak yayımlara imza atarak her kesimden insanın beğenisini kazandı.

SADECE ELEŞTİREN DEĞİL ÖNERİ GETİREN BİR GAZETECİLİK

Hakimiyet gazetesi, 12 yıl boyunca gazeteciliğin verdiği görev ve yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmenin mücadelesini verdi. Sorunları görmezden gelmeyip problemlerin üzerine giden ve kişisel hesap, kaygı ve çıkarlar için değil, Elazığ’ın menfaatini öne çıkaran bir gazetecilik anlayışı ile sorunlara farklı bir bakış açısı getirdi. Kurumları, kişileri yanlış ve eksiklikleri dolayısıyla uyaran ve problemlere dikkat çeken, kırıp dökmeden sadece yol göstererek yaptığı haber ve yorumlar ile birçok kurumun yol göstericisi oldu ve takdir kazandı. Halkımızın yaşadığı problemleri dile getirirken sürekli eleştiren taraf olmadı. Sorunu yaşayanı da sorunu çözme konumundaki kişi ve kurumları da paydaşı gördü.

TOPRAK: TEK ÖNCELİĞİMİZ ELAZIĞ

TÜRKİYENİN İLK OYUN LABORATUVARI İLİMİZDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI TÜRKİYENİN İLK OYUN LABORATUVARI İLİMİZDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Hakimiyet gazetesinin, Elazığ’da doğruların savunucusu olduğunu ve her zaman da bu çizgi de yürüdüğünü ifade eden İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, “Hakimiyet gazetesi, doğruları savunurken kimseden çekinmedi. Doğru bildiklerini yazdı ve yazmaya da devam ediyor.  Yaptığımız her haber ve yorum, halkın çıkarlarını gözetmek amaçlıydı. Zaman zaman haberlerimize tepki gösteren oldu ama ilerleyen zamanda tepki gösterenler bizim kişisel meselemizin olmadığını tek amacımızın Elazığ’ın menfaati olduğunu anladı” dedi.

TOPRAK: HALKIMIZIN GÜR SESİ OLDUK

Elazığ Hakimiyet gazetesinin yaptığı haberler ile yanlışı eleştirdikten sonra yapılan güzel çalışmaları da takdir ettiğini ifade eden Ahmet Toprak, “Elazığ’ın sorunları ve 24 Ocak depreminden sonra kurumların hatalarını eleştirdik ama moral ve motivasyonlarını da artırmak için destek verdik. Şehrin yeniden yapılanmasında ve inşasında da halkın beklentilerini ve umutlarını haberlerimize taşıdık ve halkımızın sesi olduk” dedi.

SORUNLAR ORTAK AKILLA ÇÖZÜLMELİ

Hakimiyet gazetesinin ilimizde birlikteliği ve sorunları ortak akılla çözmenin gerekliliğine devamlı vurgu yaptığını ifade eden Toprak, “Siyasi görüşleri bir kenara bırakarak, ilimizin gelişmesi ve kalkınması için el birliği ile çalışılmasına dikkat çekiyoruz. Bu kapsamda yapılan hizmetleri destekliyoruz, eksikliklerin giderilmesi için ise yapıcı öneriler sunuyoruz” dedi.

13. YILINDA DAHA GÜÇLÜ

Elazığ Hakimiyet gazetesinin 13. yılını kutlarken daha güçlü olduğunu ifade eden Toprak, “Haberlerimiz, yorumlarımız ve sosyal medya hesaplarımız halkımızın beğenisini kazanıyor. Genel Yayın Yönetmenimiz, Yazı İşleri Müdürümüz, muhabirlerimiz, dizgi, baskı, dağıtımda görevli arkadaşlarımız ile yazılarıyla güç veren yazar kadrosuna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı bir ekip işidir. Bizler,  okurlarımız, çalışanlarımız ve yazarlarımızla güçlü ve büyük bir aileyiz” diyerek açıklamasını tamamladı. Turan Gazetesi olarak bizler de Hakimiyet gazetesine başarılı bir yayın hayatı diliyoruz. 

Editör: Haber Merkezi