Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) bu yıl 37'ncisini düzenlediği "Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri" sahiplerine verildi. İhlas Haber Ajansı Elazığ muhabirleri 3 ödüle layık görüldü.  

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) bu yıl 37’ncisini Diyarbakır’da düzenledi. Programda "Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri" sahiplerini buldu. Törene, siyasi partilerin Diyarbakır milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, STK, oda başkanları, gazeteciler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.   Törende İhlas Haber Ajansı Elazığ muhabirleri 3 ödüle layık görüldü. İHA Elazığ Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Rıdvan Yeşilırmak'a Türkçe Yazılı Basın (gazete-dergi) Kategorisi Haber Dalında 'Depremde ölenlerin mezarlığında yürek yakan manzaralar' haberiyle birincilik ödülünü Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanı Zuhal Akmeşe Demir verdi.  

KOPYA ÇEKERKEN YAKALANAN ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLADI KOPYA ÇEKERKEN YAKALANAN ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLADI

AW037498_07

YEŞİLIRMAK: ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM  

İHA Elazığ muhabiri Rıdvan Yeşilırmak da, “Yazılı Haber Dalında birincilik aldım. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde en çok etkilenen Malatya’da destek ekibi olarak çalıştığımızda yaptığımız ‘Mezarlıklarda yürek yakan manzaralar’ haberiyle birincilik elde ettik. Bu ödülü bize layık gören değerli jüri üyelerine Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'ne çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Dron Çalışması Dalında Kamil Can Kılıç’a ‘Kömürhan Köprüsü’ birincilik ödülünü AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın verdi.  

AW037498_05

KILIÇ: HABERCİLİK EKİP İŞİ  

İHA Elazığ muhabiri Kamil Can Kılıç da Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlemiş olduğu yarışmada ödülünü aldığını ifade ederek, "İhlas Haber Ajansı olarak gelişen teknolojiye biz de ayak uyduruyoruz. Bu çerçevede dron çalışmasıyla ödülümü aldım. Kömürhan Köprüsü'nü dron ile çekmiştik, bu da jürimiz tarafından ödüle layık görüldü. Ödülümüzü aldığımız için mutluyuz. Habercilik ekip işi. İhlas Haber Ajansı olarak ekipçe çalışıyoruz. Ödül alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi. Yakup Sağlam ile Mücahit Kantarcıoğlu’na Eğitim Haberleri Dalında 'Kızlar başardı; eğitimle kaderleri değişecek' haberiyle birincilik ödülünü Trabzon Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy verdi.  

AW037498_09

KANTARCIOĞLU: İNŞALLAH DAHA GÜZEL ÖDÜLLERDE BİR ARADA OLURUZ  

İHA Elazığ muhabiri Ahmet Mücahit Kantarcıoğlu ise, "Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından 37’incisi düzenlenen başarılı gazetecilere ödül töreninde biz de İhlas Haber Ajansı (İHA) olarak birincilik ödülü aldık. ‘Mevsimlik işçilerin başarısı’ diye mevsimlik işçi kızın çalışarak tıp fakültesini kazanması ve Türkiye derecesine girmesiydi. Bu ödülü Yakup Sağlam kardeşimle beraber almıştım. Kendisi vatani görevini yerine getiriyor. İnşallah daha güzel ödüllerde bir arada oluruz” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi