Elazığ Gençlik ve Spor İl müdürü Abdussamet Eren ve Spor Şube müdürleri ile birlikte Geçtiğimiz günlerde de Fırat üniversitesini temsilen üniversiteler arası blok Şampiyonasından şampiyon olarak dönen Özer ve Döndü milli takım kampına gitmeden önce il müdürlüğünde ağırlandı.

TFF 3. LİG 2. GRUP'TA DÜĞÜM BU HAFTA ÇÖZÜLEBİLİR TFF 3. LİG 2. GRUP'TA DÜĞÜM BU HAFTA ÇÖZÜLEBİLİR

EREN: AVRUPA İKİNCİLİĞİ DE AZIMSANMAYACAK BİR BAŞARI

Ziyaret dolayısıyla açıklamalarda bulunan il müdürü Abdulsamet Eren, “Değerli basın mensuplarımız, öncelikle tabi ki geçtiğimiz hafta U22 Kadınlar Boks Avrupa Şampiyonasında gözümüz, kulağımız ve heyecanımız oradaydı, Çok kıymetli bizim de sporcumuz Gizem Özer ve milli takım formasını terleten birçok sporcu oradaydı ve başarıyla döndü bizlerde tüm maçları takip ettik. Avrupa Şampiyonası’nda sırasıyla çeyrek final yarı final ve final maçlarını izledik, kürsüye çıktı final maçını da alabilirdi, Şampiyon olabilirdi ancak ikincilik nasip oldu. Avrupa ikinciliği de azımsanmayacak bir başarı. Biraz buruk da olsak Gizem ve hocamız Cemil Döndü’yü tebrik ediyorum tabi bu bir ekip çalışması. Elazığ Belediyespor kulübüne başta Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları olmak üzere Çok ciddi destekleri ile ekip çalışması olarak kazanılmış başarıda ben Gizem’i ve hocamızı tebrik ediyorum” dedi.

ÖZER: ÜLKEMİZE ALTIN MADALYA GETİRMEK İÇİN MİLLİ TAKIM KAMPINA GİDECEĞİM Milli Boksör Özer yaptığı açıklamada, “Hırvatistan’da yapılan U22 Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda Ukrayna ve Finlandiyalı rakiplerimi yenerek finale yükseldim. Slovak rakibimle güzel bir maç oldu çok şükür Avrupa ikinciliği nasip oldu. Mayıs ayında İstanbul’da yapılacak olan Dünya boks Şampiyonası’nda ülkemize altın madalya getirmek için Milli Takım kampına gideceğim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere kulüp başkanı ve yöneticilerine ve bizi burada ağırlayan Gençlik ve Spor il müdürü Abdulsamet Eren’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. DÖNDÜ: MÜDÜRÜMÜZÜN DE ÇOK DESTEKLERİNİ GÖRDÜK Milli Antrenör Cemil Döndü, “Değerli basın mensubu arkadaşlar 24 Mart’a U22 Avrupa boks Şampiyonası’nda Gizem Özer ülkemize Avrupa ikincisi olarak döndü. Güzel bir karşılama oldu kulüp yöneticilerimizle ve belediye başkanımızla birlikte, akabinde Balıkesir’de yapılan Üniversiteler arası Boks Şampiyonası’na katılmak üzere Balıkesire gittik. Değerli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren beye ziyaretimizi yaptık. Müdürümüzün de çok desteklerini gördük Boks olarak, kendisi de gizemin maçlarını takip ediyor bizden bilgi alıyordu müdürümüze ve şube müdürlerine de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi