ELAZIĞ’DA KADASTRO BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI ELAZIĞ’DA KADASTRO BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Engellerin engel olmadığını ve her bir bireyin engelli adayı olduğunu vurgulayan İş İnsanı Demirci, Engelliler Haftasının farkındalığına dikkat çekti.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arası, toplumumuzun azımsanmayacak bir parçasını oluşturan engellilerin sorunlarının gündeme getirilmesi, dünyaya onların penceresinden bakılarak farkındalık yaratılması amacıyla Engelliler Haftası olarak kutlandığını ifade eden Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Engellilik konusunda toplumumuzda duyarlılığın arttırılması hedeflenmelidir. Doğuştan veya daha sonradan çeşitli nedenlerle gerçekleşen engelli olma hali, sadece engelli kişilere özgü bir durum değil, tüm insanların ortak olgusudur. Unutulmaması gerekir ki her insan bir engelli adayıdır. Tüm insanların bunun bilincinde olması, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına bu bilinç ve duyarlılıkla yaklaşması gerekir” dedi. 
 

“BİR ÜLKENİN  HUZURU ANCAK ONU OLUŞTURAN TÜM BİREYLERİN MUTLULUĞUYLA SAĞLANABİLİR”

Devletimiz, engellilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, hayatlarını başkalarına muhtaç olmadan sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla, mevzuat düzenlemeleri, eğitim imkânları ve istihdam olanakları sağlayarak, kendilerini toplumun bir parçası olarak benimsemelerine yardımcı olduğunu söyleyen İş İnsanı Demirci; “Bu çalışmalar sonucunda, engelli vatandaşlarımızın spordan sanata, eğitimden çalışma hayatına varan pek çok alanda takdire şayan başarılara imza attıklarını görüyoruz. Engellilerimize sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri şüphesiz toplumumuzu daha da güçlendirecektir. Bir ülkenin huzuru, ancak onu oluşturan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanabilir. Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Haftası'nın, toplumuzda engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu yaşam diliyorum”  ifadelerini aktardı.

Editör: İzzet TUMAY