MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti, Elazığ’a gelerek, incelemelerde bulundu, vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.  

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, deprem bölgesinde hayatlarını sürdürmeye çabalayan halkın istek ve ihtiyaçlarını yakından tespit etmek, devlet kurumlarının çalışmalarını yerinde takip etmek amacıyla oluşturulan 'Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti'  Elazığ’a geldi. Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Adana Milletvekilimiz Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir'den oluşan heyet ilk olarak Elazığ Valiliğini ziyaret etti. Vali Dr. Ömer Toraman ve Vali Yardımcıları ile bir araya gelen heyet, yetkililerden deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.. Heyetin bir sonraki durağı ise deprem sonrasında oluşturulan yeni yaşam alanı Güneykent Mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri, sorunları ve talepleri dinledi.  

Heyetin çalışmaları hakkında bilgiler veren MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, deprem bölgesini karış karış gezdiklerini söyledi. Milletvekili Işıkver, “Bugün genel başkanımızın emri ve talimatlarıyla kurulan Deprem Bölgesi İnceleme Heyetimiz ile beraber Elazığ’dayız. Geçen haftada depremden etkilenen birçok ilimizi ziyaret ettik. 6 Şubat depreminin sonuçları ile ilgili devletimizin gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların niteliği gerek karşılaştığımız vatandaşların sıkıntıları ile alakalı genel başkanımızın emir ve talimatları ile deprem bölgemizi karış karış gezmeye devam ediyoruz” dedi.    

FENDOĞLU: RAPORLARI GENEL BAŞKANIMIZA SUNACAĞIZ 

“SİBERGÖZ-37” OPERASYONU: 156 GÖZALTI! “SİBERGÖZ-37” OPERASYONU: 156 GÖZALTI!

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, 6 Şubat depreminin ardından Elazığlıların Malatyalıların yardımına koştuğunu kaydetti. Fendoğlu, ”MHP olarak 6 Şubat’tan bu yana tüm milletvekilleri arkadaşlarımızla birlikte genel başkanımızın talimatlarıyla deprem bölgelerindeki ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Seçim sürecinden sonra da çalışmalarımızı bırakmadık. Deprem bölgelerindeki sorunları, vatandaşların taleplerini raporlar haline getirerek genel başkanımıza sunacağız ve genel başkanımızın talimatları doğrultusunda bölgedeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz“ diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi