Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, TFF 3. Lig 2. Grup play-off maçları öncesi 2. Lige çıkma mücadelesi verecek olan Elazığspor’a 1 Milyon TL şampiyonluk primi vereceğini açıklayarak, “Aziz Şehrimizin en önemli marka değeri olan Elazığspor’un siyaset üstü düşünülerek ve samimi bir şekilde desteklenerek hak ettiği yere çıkması tek arzumuzdur” dedi. 

1 MİLYON PRİM SÖZÜ 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER açıklamalarında: 

“Aziz şehrimizin en değerli markası ve tanıtım yüzü, gençlerimizin sevinç, heyecan ve moral deposu olan gözbebeğimiz Elazığspor’umuzun bir süredir ucuz siyasi hesaplara argüman olarak kullanılmasına üzülerek şahit olmaktayız. 

AÇIKKAPI: HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ AÇIKKAPI: HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

  

Bazı ‘sebepsiz sebepler’ nedeniyle tribünde bulunmamayı tercih etsek de aklımız gönlümüz Elazığspor’dadır. Kulübümüzün Mayıs ayı içerisinde oynayacağı play off maçları neticesinde bir üst lige çıkma başarısı elde etmesi halinde futbolcu kardeşlerimize 1 milyon TL prim desteğinde bulunacağımı taahhüt ediyorum. 

  

Bu vesileyle gerek ilimizde gerekse ülke genelinde yaptığı başarılı çalışmalarla göğsümüzü kabartan Elazığlı iş insanlarımızı ve siyasetçilerimizi de bu kritik dönemde Elazığspor’umuza destek olmaya davet ederken;  

En güzel sevinç ve mutlulukları hak ettiğini düşündüğüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.” 

Editör: İzzet TUMAY