14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Elazığ’daki milletvekili adayları belli oldu. Birinci sıra milletvekili adayı olan Semih Işıkver seçim iletişim merkezinde coşkulu bir şekilde karşılandı.
MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MKYK üyesi Alper Erdem milletvekili adaylarının Elazığ'a hayırlar getirmesini diledi. 

KILIÇDAROĞLU: ELAZIĞ’IN MAKUS TALİHİNİ BİRLİKTE YENEBİLİRİZ KILIÇDAROĞLU: ELAZIĞ’IN MAKUS TALİHİNİ BİRLİKTE YENEBİLİRİZ

“HARPUT KALESİNDE ÜÇ HİLALLİ SANCAĞIMIZI DİKECEĞİZ”
MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, yaptığı açıklamada “Değerli dava arkadaşlarım uzun bir mücadelenin sonucunda bugün rabbim inşallah biz yola çıktığımız zaman birde bir yirmi birde bir dedik. Bir birinden kıymetli aday adaylarımızın içinden 5 tane kıymetli arkadaşımıza bugün bu yolda daha fazla çalışmayı nasip etti. Şunu belirtmek istiyorum ki ülkücü hareketin alnına yazılan alın yazısını hiçbir fani silemeyecek. Allah’ın izniyle Palu’da Palu Kalesinde Elazığ’da Harput kalesinde üç hilalli sancağımızı dikeceğiz. Rabbim bizleri muzaffer eylesin” dedi. 
“ALLAH’IN İZNİYLE BU İLE ÜÇ HİLALİ DİKECEĞİZ VE MİLLETVEKİLLERİMİZİ BURADAN GÖNDERECEĞİZ”
MKYK Üyesi Alper Erdem, ise yaptığı açıklamada; “Genel başkanımızın takdirleriyle 5 tane yine o pırlantanın içinden elmasları seçerek bugün adaylarımızın listesini belirledik. Allah’ın izniyle bu ile üç hilali dikeceğiz ve milletvekillerimizi buradan göndereceğiz. Cumhur ittifakını 5-0 yapacağız” diye konuştu.
“BUGÜN ÇOK KUTLU BİR MÜCADELENİN BAŞLAMA MEŞALESİNİ YAKTIĞIMIZ GÜNDÜR”
Kutlu yürüyüşe başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Semih Işıkver, herkesin milletvekili olacağını söyledi. Işıkver, “Değerli dava arkadaşlarım bizim için bugün sevinme günü, mutluluk günü. Bugün çok kutlu bir mücadelenin başlama meşalesini yaktığımız gündür. Bugün rabbimin rızasını kazanmak öncelikle bu şehirde bundan evvel şikayet ettiğimiz ve bu şehirde bir devlet dairesinde bir kamu kuruluşunda bir şube müdürü dahi tanıdığı olmayan yüz binlerce sahipsizin, çaresizin hem sahibi hem kimsesi hem çaresi olmak için bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayız. Dolayısıyla bizim adımıza siyasi başarı hem bu devletin hem bu milletin kazanımlarını korumak adına hem Türkiye Cumhuriyetinin daha güçlü daha müreffeh, daha izzetli, daha şerefli bir geleceği inşa etmesine katkı sunmak ve bu uğurda da bu devletin kazanımlarını korumak adına önce cumhur ittifakını korumak bununla beraber cumhurbaşkanımızı birinci turda ezici bir oy farkıyla seçtirmektir. Bundan sonraki hedefimiz 54 senedir kurulduğu halde bu şehirde Elazığ milliyetçilerin kalesidir denildiği halde 7 defa seçim zaferi kazanmış bu partimizin başarıyı istikrarlı bir şekilde gelenek haline getirebilmesi için burada MHP’nin hak ettiği yere bu şehirde birinci parti olma noktasında sizlerle beraber bu kutlu yürüyüşe başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi