YILANIN SOKTUĞU ÇOCUK, ELAZIĞ'DA TEDAVİ ALTINA ALINDI YILANIN SOKTUĞU ÇOCUK, ELAZIĞ'DA TEDAVİ ALTINA ALINDI


İYİ PARTİ Elazığ İl Başkanı Habip YAŞAR yaptığı açıklamada İsveç’in NATO üyeliğine “Evet” denilmesine tepki gösterdi.
YAŞAR, ''İYİ Parti, PKK ve FETÖ’ye yuva olan, meydanlarında devlet kontrolünde yüce dinimiz İslam’a ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e en ağır saygısızlıkları yapan, taleplerimizi tam olarak yerine getirmeyen İsveç’in NATO’ya girişine dün TBMM’de yapılan oturumda “Hayır” demiştir. AK Parti, MHP ve CHP grupları bu kararı desteklemiş ve “Evet” oyu kullanmıştır. Bu karar ile Milli güvenliğimiz için talep edilen hususlar kabul edilmemiş olduğu halde ülkemizin elindeki çok önemli bir koz elimizden kaçıp gitmiş oldu. Düne kadar Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan tarafından "Ben Türkiye'nin başında oldukça NATO'ya giremezler." sözü nereye uçup gitmiştir? Sayın Bahçeli’nin altı ay önce “İsveç Pkk’nın Avrupa’daki mağarasıdır. Kandil dağı neyse Stockholm aynısıdır.” sözleri nereye kaybolmuştur? Bu sözlerinizi unutmanıza ne sebep olmuştur? 
AK Parti’yle, aynı bildiriye imza atmayız’ diyenlerin; iktidarla birlikte, aynı vahim yanlışa, şaşırtıcı bir uyum içerisinde, el kaldırışlarına şahit olduk.
Bu üyeliğe "evet" dendiğinde Stockholm sokaklarında yarın yine bebek katili terörist Öcalan'ın posterlerinin sallanmayacağının garantisi var mıdır?
Ramazan ayında yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'e şerefsizce bir saldırı girişimi olursa saldırganların İsveç polisince yine korunmayacağının garantisi var mıdır?
Ne oldu da değiştiniz, ne oldu da vazgeçtiniz?
İYİ PARTİ olarak Büyük Türk Milletinin yüksek çıkarları ve geleceği için en başından bu yana ne dediysek, neyi savunduysak bugün de tarihe not düştük. 
İYİ Parti, Milletimize ne diyorsa, ne söz veriyorsa aynı tutarlılıkla komisyonda da Meclis oturumunda da onun savunucusu olmuştur.
İYİ PARTİ’nin yalnızca Türk Milletinin çıkarları için doğru bildiği yolda, dik duruşunu devam ettireceğinden kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Editör: Haber Merkezi