Kovancılar halkının öteden beri Ak Parti’ye güçlü bir destek vermesine rağmen beklediği hizmeti alamadığını ifade eden Yüksel Ercan şunları söyledi:
“Bugün seçim çalışmamaları kapsamında baba ocağımız, doğup büyüdüğümüz Kovancılar ilçemizi ziyaret etik. Esnaflarımız ve halkımızla bayramlaşarak sohbet ettik.  Halkımızın ekonomik yönden tükendiğini, esnaflarımızın ciddi problemlerle karşı karşıya kaldığını gördük. Kovancılar halkımız, her açıdan tükenme ve bitme noktasına gelmiş durumda. 14 Mayıs seçimlerini, yaşadıkları sorunlardan kurtulmanın bir fırsatı olarak görüyor ve sandığı sabırsızlıkla bekliyorlar. İyi Parti iktidarında ülkemiz, adil ve hakkaniyetli bir yönetim ile adil bir gelir dağılımını sağlayacak. Ülkenin kaynakları belirli bir zümreye ve yandaş holdinglere değil, halkın kesesine, mutfağına, esnafın tezgâhına yansıyacak”

GÜRSEL EROL’A 'YILIN SİYASETÇİSİ' ÖDÜLÜ GÜRSEL EROL’A 'YILIN SİYASETÇİSİ' ÖDÜLÜ

e1-3
Kovancılar ziyareti kapsamında ilçede yayın yapan Yankı FM radyosunda canlı yayınlanan programa  konuk olan İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan,  bölgenin sorunları ve bunlşarla ilgili hazırladıkları projeler konusunda bilgiler verdi. 
Yankı FM dinleyicilerine seslenen Ercan, “bölgenin sorunlarını ve çözüm yollarını bilen, bu toprakların ve bu yörenin bir insanı destek sizlerden destek istiyor ve bizi mahcup etmeyeceğinizi biliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi