İç dekorasyonu ve modern görüntüsü ile Elazığ’ın yiyecek ve içecek sektörüne yeni bir ivme kazandıracak olan Jouska Lounge, bugün düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi’nde bulunan Jouska Lounge Cafe ve Restaurant’ın açılış törenine; AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İş İnsanı Veysel Demirci ile çok sayıda davetli katıldı.

Okunan duanın ardından Jouska Lounge Cafe’nin kurdelesi kesildi.

ÇELİK: “İŞLETMEMİZİN AÇILIŞININ HEYECANI VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Yiyecek ve içecek sektöründe Elazığ’a yeni bir ivme kazandıracaklarını belirten İşletme Sahibi Karahan Çelik, açılışa katılarak kendisini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek, “Bizler Çelikler Madencilik Ailesi olarak Elazığ’ın yiyecek ve içecek sektörüne yeni bir ivme ve yeni bir heyecan getireceğini düşündüğümüz bu işletmemizin açılışının heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler bu yoğun programlarınız arasında bizleri yalnız bırakmayıp açılışımıza katıldığınız için çok teşekkür ederiz. İşletmemizinElazığ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ELAZIĞ’DA 9 UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI ELAZIĞ’DA 9 UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI

YILDIRIM: “BİZ HER YATIRIMA İSTİHDAM GÖZÜ İLE BAKIYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, her yatırıma istihdam gözüyle baktıklarını söyleyerek, “Biz her yatırıma istihdam gözü ile bakıyoruz. 25 insanımız burada istihdam edecek ve bu sayı ilerleyen günlerde artacak. Böyle bir yatırımı şehrimize kazandıran Çelikler Ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük işletmeleri Elazığ’ımıza kazandırırlar.” diye konuştu.

BALIK: “DAHA FAZLA İSTİHDAM SAĞLAYACAKLARINA İNANIYORUM”

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, işletmenin hayırlı olmasını temenni ederek, “Çelikler Ailesi’nin Elazığ’a ve Türkiye’ye katkıları çok büyük. Bugüne kadar girdikleri her sektörde başarılı oldukları gibi gastronomide de çok başarılı olacaklarını, bu mekânı genişleterek daha fazla istihdam sağlayacaklarına inanıyorum. Bu işletmenin önce şehrime sonra da Çelikler Ailesine hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum.” dedi. Açılış töreni yapılan ikramların ardından son buldu.

1a4c2371-0eee-4582-acf5-11c8b82ae0f8

51396052-0e9e-4fb4-b2a4-93fee96f9670

Editör: Haber Merkezi