Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Kurulu'nda genel başkan Oğuz Tongsır güven tazeleyip yeniden genel başkan seçilirken, tsyd elazığ temsilcisi coşkun kamaç ta yönetim kurulu yedek listesinde yer aldı.

Türkiye Spor yazarları genel kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye Spor yazarları Derneği’nin 1. Levent’teki genel merkezinde çarşamba günü yapılan genel kurum saat 10:00’da başladı. Yoğun bir kalabalığın olduğu genel kurulda mevcut genel başkan Oğuz Tongsir’in yanı sıra İsmail Er de aday olarak seçimlere girdi.  Kısa bir konuşma yapan başkan adayı İsmail Er, genç bir kadroyla TSYD‘yi yönetmek istediğini belirtirken TSYD genel başkanı ve başkan adayı Oğuz Tongsir  ise sinevizyon eşliğinde geçmişten bugüne kadar yaptığı hizmetleri anlatırken salondan da büyük alkış aldı. 

Divan Başkanlığı’nı Esat Yılmazer’in yaptığı genel kurulda mevcut genel başkan Oğuz Tongsir 499 oy alırken, başkan adayı İsmail Er ise 196 oy aldı. 

Başkan Tongsir genel kurulun ardından yapmış olduğu teşekkür konuşmasında katılım sağlayanlara teşekkür ederek İsmail Er’i de tebrik etti 

Öte yandan yapılan genel kurulda Türkiye Spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç ise Oğuz Tongsir başkanlığındaki TSYD yönetiminde yedek üye olarak görev aldı. 

BİLEK GÜREŞİNDE ELAZIĞ’A TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BİLEK GÜREŞİNDE ELAZIĞ’A TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Editör: İzzet TUMAY