Yeni sezon öncesinde ismini “Elazığ Futbol Kulübü” olarak değiştirmek için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmen başvuran Elazığ Karakoçan FK Kulübü başvurusunu iptal etti. Yeni bir başvuruda bulunan Karakoçan Futbol Kulübü, ‘’23 Elazığ Futbol Kulübü’’ isminde mutabık kaldı. Yeni başvurunun onayı beklenirken, 23 Elazığ Futbol Kulübü’nün Mavi-Beyaz olan forma renkleri ise Bordo-Beyaz olarak değişecek…

1 HAFTA’DA 2 KEZ BAŞVURU!
TFF 3. lig 2. Grup’taki Temsilcimiz Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, 2 sezondur kullandığı HD Karakoçan Futbol Kulübü ismini almadan önce, TFF 3. Lig’e yükseldiği dönemde Elaziz Belediyespor olan ismini, sonradan Elazığ Belediyespor olarak değiştirmişti.
Elazığ Belediyespor olarak TFF 3. Lig’de faaliyet gösterirken yönetiminin el değiştirmesi üzerine bugünkü mevcut yönetim Kurulu tarafından tüm hakları devralınan Elazığ Belediyespor, isminin Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü olarak değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmî başvuruda bulunmuş ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun onayının ardından son 2 sezonda TFF 3. Lig 2. Grup’ta Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ismiyle faaliyet göstermişti.

BİRİNCİ BAŞVURU İPTAL, YENİ İSİM “23 ELAZIĞ FUTBOL KULÜBÜ”!..
2022-2023 Futbol Sezonu’nda ismini “Elazığ Futbol Kulübü” olarak değiştirmek ve bundan sonra bu ismi kullanmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, başvurusunu iptal etti. Yeni bir başvuruda bulunan Karakoçan Futbol Kulübü, ‘’23 Elazığspor Futbol Kulübü’’ olarak ismini değiştirecek. Karakoçan Futbol Kulübünün isim değiştirmek için yaptığı resmî müracaatının hafta içerisinde onaylaması ve yeni sezona ‘’23 Elazığ Futbol Kulübü’’ olarak başlaması bekleniyor…
 

ELAZIĞ’DA KALDIRIM İŞGALİ DENETİMLERİ SÜRÜYOR ELAZIĞ’DA KALDIRIM İŞGALİ DENETİMLERİ SÜRÜYOR

FUTBOLCULARIN LİSANSLARI DA TAMAM…
TFF 3. Lig 1. Grup’taki Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK’da tüm lisanslar çıkartıldı. TFF Resmî Web Sitesi’nde de yer alan bilgilere göre Karakoçan FK’nın tüm oyuncuları listede yer aldı. Yeni Sezon’a Play-Off parolasıyla başlayacak olan Karakoçan Futbol Külübü’nde lisans işlemleri tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi