2022-2023 Futbol Sezonu’nda TFF 3. Lig 2. Grup’ta yer alacak olan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Karakoçan FK, isim değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu...

YENİ DÖNEMDE DE KENTSEL VE YERİNDE DÖNÜŞÜM İLK SIRADA OLACAK YENİ DÖNEMDE DE KENTSEL VE YERİNDE DÖNÜŞÜM İLK SIRADA OLACAK

Yeni sezon öncesinde ismini “Elazığ Futbol Kulübü” olarak değiştirmek için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmen başvuran Elazığ Karakoçan FK Kulübü’nün forma rengi Bordo-Beyaz olacak.

ELAZİZ, ELAZIĞ BELEDİYESPOR’DAN SONRA KARAKOÇAN, ŞİMDİ DE ELAZIĞ FK OLACAK

TFF 3. lig 2. Grup Temsilcimiz Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, 2 sezondur kullandığı HD Karakoçan Futbol Kulübü ismini almadan önce, TFF 3. Lig’e yükseldiği dönemde Elaziz Belediyespor olan ismini, sonradan Elazığ Belediyespor olarak değiştirmişti.
Elazığ Belediyespor olarak TFF 3. Lig’de faaliyet gösterirken yönetiminin el değiştirmesi üzerine bugünkü mevcut yönetim Kurulu tarafından tüm hakları devralınan Elazığ Belediyespor, isminin Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü olarak değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmî başvuruda bulunmuş ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun onayının ardından son 2 sezonda TFF 3. Lig 2. Grup’ta Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ismiyle faaliyet göstermişti.

Yeni sezonda ismini “Elazığ Futbol Kulübü” olarak değiştirmek ve bundan sonra bu ismi kullanmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nün, resmî müracaatının hafta içerisinde onaylaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi