Karakoçan Belediye Başkan Adayı Mustafa AYDIN’ın, edindiğimiz bilgilere göre; ilçe genelinde yapılan anketlerde rakiplerine büyük fark attığı görülürken, AYDIN’ın adaylığı ile Karakoçan’da ciddi bir heyecan oluştuğu belirtildi. 

ELAZIĞ’DA 'AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ' BAŞLADI ELAZIĞ’DA 'AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ' BAŞLADI

AYDIN, genç ve proaktif yapısıyla yeni dönemde farklı bir ‘başkan’ kimliği ile farklı bir Karakoçan beklentisi ilçede büyük heyecan yarattı. AYDIN’ın başkanlığı ile birlikte Karakoçan’ın önümüzdeki dönemde çok farklı bir ilçe olarak öne çıkacağı ifade ediliyor.  

AYDIN, BİRLEŞTİRİCİ YAPIYA SAHİP OLMASIYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR 

Yapılan anketlerde Karakoçan’da AYDIN’ın toplumu birleştiren mozaik bir yapıya sahip olduğu görüşü hakim. Anketlerde önemli bir başarı yakalayan ve farklı kesimlerden oy alma potansiyeli yüksek olan Mustafa AYDIN, genç bir girişimci olarak, başarılı iş ve çalışmalarıyla ile bölgede örnek bir kişilik olarak tanınıyor.  

Karakoçan’a hizmet için yola koyulan AYDIN, tüm Karakoçan halkının desteği almış görülüyor. Birlikte hizmet etmenin, sorunları elbirliği ile çözecek çoğulcu katılımlı bir belediyecilik anlayışı ile Karakoçan’a hizmet için yola çıkan AYDIN, kısa sürede halkın büyük teveccühü ile karşılaşırken, ilçe için büyük bir umut kaynağı olarak görülüyor. 

Dsgsgsdgs

Editör: İzzet TUMAY