KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI BULUNAN 27 ŞAHIS YAKALANDI KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI BULUNAN 27 ŞAHIS YAKALANDI

KUPA İLK KEZ ATA’NIN HUZURUNDA…

96'ncı Gazi Koşusu’nu kazanarak kolay elde edilemeyecek bir başarıya imza atan Secret Power isimli safkanın sahibi Emrah KARAMAZI’nın Babası Elazığspor Eski Başkanı, İş İnsanı Hemşerimiz Hayrettin KARAMAZI, daha önce Gazeteniz TURAN’a açıkladığı organizasyonu gerçekleştirirken, Anıtkabir’i ziyâret kuralları çerçevesinde alınan izin doğrultusunda 8 Temmuz 2022 tarihine verilen randevu gereği Kısa adı TYAYSD olan Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği mensupları, ayrıca Millî Atletimiz ve Eski Gençlik ve Spor İl Müdürümüz hemşerimiz Necdet AYAZ’ın da yer aldığı bir heyetle birlikte  Anıtkabir’i ziyâret etti.

Gerçekleştirilen bu ziyâretle birlikte Gazi Kupası ilk kez Ata’nın huzuruna çıkmış ve 96. Gazi Koşusu Kupası’yla bir ilke de imza atılmış oldu…

bdc95d89-0ab1-4f9e-a222-bcbcc9360b42

KARAMAZI ÖZEL DEFTERİ İMZALADI…

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK adına 1927 Yılı’ndan beri O’nun izniyle düzenlenmeye başlanan, vefatından sonra da devam edilen Gazi Koşusu’nun 96.’sını kazanarak Elazığlı hemşerilerini gururlandıran KARAMAZI Ailesi Adına İş İnsanı Hemşerimiz Hayrettin KARAMAZI, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği (TYAYSD) mensupları ve Millî Atletimiz ve Eski Gençlik ve Spor İl Müdürümüz hemşerimiz Necdet AYAZ’ın da yer aldığı bir heyetle birlikte Anıtkabir’i ziyâret esnasında, Atatürk’ün mozolesine törenle çelenk bırakırken, ardından da günün anlam ve önemini belirten düşüncelerini dile getiren bir yazıyla Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Hayrettin KARAMAZI ve beraberindekiler Anıtkabir’i ziyâretlerinin ardından 96. Gazi Koşusu Kupası’yla birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

85d3c7f5-94ad-4e2a-b0b9-04140bdc8178

Editör: Haber Merkezi