Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan adayı Zülfü KARTAKGÜL seçim çalışmalarına büyük bir heyecan ile devam ediyor.  

Seçim koordinasyon merkezini kısa süre önce faaliyete geçiren KARTAKGÜL, Yazıkonaklı vatandaşların sorunları ve taleplerini bizzat dinleyerek her vatandaşa dokunmak için ciddi bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.  

1-122

Yazıkonak’ta seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü KARTALGÜL şunları söyledi;  

“Yazıkonak beldemizin 1986 yılında kurucu belediye başkanı rahmetli büyük amcamız Kerim KARTAKGÜL’dür. Dedemin,babamın ve benim doğum yerim yazıkonaktır eski adı ile vertetildir. Yazıkonak beldemizde bizim 100 yıllık bir geçmişimiz vardır.Bundan dolayı beldemize hizmet etme hayali gençlik dönemlerimden bugüne kadar, kalbimde var olan bir duygu olmuştur. Nasip oldu 31 Mart seçimlerine İl Başkanımız ve yönetimimizin olurları ve Kıymetli Genel Başkanımız Dr Fatih ERBAKAN beyefendinin taktirleri ile Partimizden belediye başkan adayı olarak start verdik.

HAKAN'DA YUVADAN UÇTU HAKAN'DA YUVADAN UÇTU

502Ea96B 3046 4497 82Ce 910Dd8A27401

Projelerimizi anlatmaya ve ahlaklı belediyecilik sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milli Görüş taktir edersinizki yerel yönetimlerde ülkemizde 1994 yılında devrim yapmış ülkemize belediyecilik ile alakalı örnek teşkil etmiştir.  

Cf2B057C 8Fa1 4C5A B40E 840Eb6Bc5234

Bizde inşaALLAH belediye başkanı olmamız halinde Yazıkonak Beldemizi önce şehrimizde sonra bölgemizde örnek bir belediye haline getireceğiz. Şahsımın nasıl Haraketli ve çalışkan olduğunu şehrimizde, beldemizde çok iyi bilir.”  

“GEÇMİŞTE BELEDİYEMİZİN KASASINI BOŞALTAN VE BEYTÜLMALA EL UZATAN ZİHNİYETE MÜSADE ETMEYECEĞİZ…”  

“Esnaf ziyaretlerimiz aile ziyaretlerimiz heyecan ile devam ederken esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ilgisi ve teveccühü bizi ayrıca çok mutlu ediyor ve çalışma azmimizi arttırıyor. Her esnafımızın ve her vatandaşımızın ısrarla değişimden ve yenilikten yana tavır sergilemesi YENİDEN REFAH PARTİMİZİN ve Yeni bir aday olan şahsımın doğru yolda emin adımlarla yürüdüğümüzün bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Bu vesile ile belediyemizin makamını kullanarak geçmişte vatandaşımız tepeden bakan, kibir abidesi tavırları ile hizmetten uzak zulüm eden ve özellikle kayısı, tesbih ve yemek faturaları milyon liralar olan bu konu ile alakalı ulusal kanallara manşet olan zihniyetin tekrar belediyemizi tarumar etmelerine ne biz nede Yazıkonaklı hemşerilerimiz müsade etmeyecektir.1 Nisan sabahı İnşallah YENİDEN GÜÇLÜ YAZIKONAK, KARTAKGÜL İLE GÜLECEK VE REFAH İÇİNDE yaşamlarımıza devam edeceğiz diyorum. Selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” 

Editör: İzzet TUMAY