KEBAN DEVLET HASTANESİ'NIN YAPIMINA BAŞLANDI 

  AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Keban ilçemizin hayalini gerçekleştirecek bir projede önemli bir dönemece ulaştıklarını büyük bir heyecan ve gururla paylaştı, "Azimle ve kararlılıkla sürdürdüğümüz çabalarımız sayesinde Keban'ımıza ve bölge halkımıza umut olacak, 25 yataklı modern Devlet Hastanesi ve 10 dairelik lojman inşaatına yüklenici firma tarafından başlandı" dedi. 

 Bu projenin, 12 Eylül 2023 tarihinde yapılan ihalesiyle birlikte, Keban ve çevresinin sağlık alt yapısına yeni bir soluk getireceğini vurgulayan Milletvekili Keleş, "Kebanımız ve komşu ilçelerimiz için bir sağlık devrimi başlıyor. Yeni hastanemiz, en modern tıbbi donanımları ve alanında uzman sağlık personeli ile hizmet verecek. Böylece, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde cevap vereceğiz" diye belirtti. 

Milletvekili Keleş, "Hastanemizin yanında yükselecek olan 10 dairelik lojmanlar da sağlık kahramanlarımız için bir yuva olacak. Bu lojmanlar, hastane çalışanlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlayarak, onların hastalarımıza daha iyi hizmet vermesine katkıda bulunacak" diye konuştu. 

Projede gelinen son durumu değerlendiren Prof. Dr. Erol Keleş, "AK Parti ailesi olarak verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Keban Devlet Hastanesi, bölge halkımıza sağlık alanında kaliteli ve ulaşılabilir hizmetler sunacak. Bu anlamlı yatırım, bölge halkımızın genel sağlık seviyesini yükseltecek" dedi. Bu projenin hayata geçirilmesinde büyük katkıları olan başta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, ilimiz milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade etti. Bu heyecan verici gelişme, “Elazığ ve Keban için bir umut kaynağı olup, sağlık alanında atılan bu adımın bölge halkına uzun yıllar hizmet vermesini yürekten temenni ediyoruz” dedi. 

‘’İSRAİL’E KISITLAMA DEĞİL İHRACAT YASAKLANMALI! ‘’İSRAİL’E KISITLAMA DEĞİL İHRACAT YASAKLANMALI!

Editör: İzzet TUMAY