İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez yoğun seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Elazığ’ı köy, mahalle, ilçe, semt demeden karış karış dolaşan Sönmez’e gittiği her yerden büyük destek ve yoğun ilgi gösteriliyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Keban ilçesini ziyaret eden Sönmez, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Keban halkının da büyük bir teveccüh gösterdiği Sönmez, vatandaşlar ve esnaflarla ilçenin ihtiyaç ver sıkıntıları üzerine istişarelerde bulundu.

Sönmez daha sonra, Pirinççi ve Koruk Köylerini de ziyaret ederek vatandaşları dinledi.

Vatandaşların şimdiden bir vekil gibi çalıştığını, önemli çözüm projeleri ile geldiğini söylediği İrfan Sönmez, daha sonra Kayınpederini de ziyaret ederek hayır dualarını da aldı.

SÖNMEZ: KEBAN DA ELAZIĞ’IN TÜM İLÇELERİ İYİ PARTİ İLE SAHİPSİZ KALMAYACAĞINI GÖRÜYOR

Oldukça sıcak diyalogların gerçekleştiği Keban ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan Sönmez, şunları söyledi:  ‘’Ne yazık ki seçimden seçime bol keseden savrulan vaatler ve seçim sonrası kaderine terk edilmiş şehrimiz gibi Keban İlçemizin de sorunları devam ediyor. Vatandaşlarımız bizleri görünce sorun çözüm mercii olarak sorun ve taleplerini ilettiler. Onlarla konuştuk, hemhal olduk. ‘’

ÜLKEYİ GELİŞTİRECEK ÖNEMLİ PROJELER, SUDAN SEBEPLERLE HAYATA GEÇİRİLMEMİŞ

Maalesef  Keban'da  4-5 Yıldır Sürüncemede olan demir, kurşun, gümüş madenlerini çıkaracak firmanın bugüne kadar  engellemelerle İlçedeki tesisleri faaliyete sokamamıştır. Bu sadece o tesis için değil ilçe halkı için de büyük bir kayıptır. Çünkü ilçede istihdam açısından önemli katkıları olacak bu tesisin sırf AK Partili olmadığı için faaliyete geçmesi engellenmiştir. Sevgili halkımız şundan emin. İYİ’lerin iktidarında her sorunu çözmek için çalışacağız. Sadece dinlemiyor, çözümü için de proje çalışmalarımızı başlatıyoruz. İnşallah Elazığ’ın vekili olarak meclise gidersek,  150- 200 kişiye istihdam sağlayacak bu maden tesislerini devreye sokacağız. Engellemeleri kaldıracağız. Kebanlı, kapısının önünde iş sahibi olacak. Keban Alabalık Üretiminde Elazığ ve Türkiye birincisi. Ne yazık ki balıkçılarımızın büyük sorunları var, yol Sorunu, yem sorunu, balıkçı hali sorunu. Bunlar yıllardır sürüncemede bırakılmış konular. İYİ Parti olarak bu konuların takipçisiyiz.  Keban Zırkı Grup yolu,Piran Grup yolu, Hamzikan grup yollarını genişletip asvalt yapacağız. Köylerimizde hala İçme suyu, Altyapı ve yol sorunu var, Çiftçimiz tarlasına gidemiyor. yol ve su sorunlarını çözeceğiz. 15 Temmuz’dan beri Kebanlılar ve İl dışından gelen ziyaretçiler, Keban Barajını gezemiyor. Gerekçe güvenlik nedeniyle Baraj yasak, Daha önce Barajımız ve Baraj mesire alanları ziyaretçilere açıktı. Yasak değildi, Bu da İlçe ekonomisine fayda sağlıyordu. Bunlar, Keban için seçildikten sonra ilk etapta gündeme getireceğiz konular.

SADECE SORUNLARI ÇÖZMEYE DEĞİL, HAYATA GEÇİRECEĞİMİZ YENİ PROJELERLE DE HALKIMIZIN REFAH DÜZEYİNİ ARTIRMAYA GELİYORUZ

Düşünün ki bunlar Keban İlçemizin yaşadığı sorunların sadece bir kısmı. İktidarlar, yönetici erk bu sorunları çözmek ve yeni projeler geliştirmek için vardır. Ancak sadece bir ilçemizin bile hala yıllardır sorunlarını çözemeyen iktidar, ülkenin yönetimini hala en iyi kendilerinin idare edeceğini savunabiliyor. İYİ Parti olarak üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. İnşallah meclise de bu bilinç ve kararlılıkla gireceğiz. Hedefimiz sorunları çözmekle kalmayıp, ilimizi geliştirecek yeni projeler üreterek yolumuza devam etmektir. Sevgili Keban Halkına, gösterdikleri teveccüh için teşekkürlerimi iletiyorum.’’

ORMANOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ! ORMANOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Editör: Haber Merkezi