Kejan Aşireti ve 28. Dönem İyi Parti Milletvekili Adayı Şenay Aladağ Demirel MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e destek verdiklerini açıkladı.

Demirel, yapmış olduğu açıklamada kararlı ve net ifadeler kullandı.

MURAT AYGEN HOCAMIZIN YAKTIĞI ÇOBAN ATEŞİNİ GÖREREK DESTEK OLMAYA GELDİK

MİLLETVEKİLİ EROL: ŞEHİR MERKEZİNİN DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSENMELİ MİLLETVEKİLİ EROL: ŞEHİR MERKEZİNİN DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSENMELİ

“Milliyetçi Hareket Partisi'nin Değerli İl Teşkilatı'na, Elazığ Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Sayın Murat Aygen Hoca'mıza, basın mensubu arkadaşlarımıza, bütün partilerimize ve siz salonda bulunan değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bugün siyasi kimliğimizi bir tarafa bırakarak Elazığ'ımızın 28. dönem milletvekili adayı olarak ben Şenay Aladağ Demirel ve partili yol arkadaşlarımız ile birlikte Sayın Emin Özay, Sayın Melek Temiz, Sayın Orhan Temiz, Sayın İsmet Bay, Sayın Hacı kaya Güntaş ve burada bulunmayan diğer partili yol arkadaşlarımızla Murat Aygen hocamızın yaktığı çoban ateşini görerek destek olmak amacıyla huzurlarınıza gelmiş bulunmaktayım.”

YEREL SEÇİMLER ELAZIĞ'IMIZ İÇİN TARİHİ BİR FIRSAT OLACAKTIR

At binene, kılıç kuşanana ne kadar çok yakışıyor ise Elazığ'ında belediye reisliği Murat Aygen hocamıza bir o kadar yakıştığına canı gönülden inanıyorum. Yerel seçimler elimizi yüreğimize koyup, yüreğimizin sesini dinleyerek oyumuzu kullanacağımız seçimlerdir. Murat Hocamız da elini yüreğine koyup yüreğinin sesiyle yol alacak, çalıp çırpmayacak, devletin malından bir hırka dahi olsa çalanın  savaşarak ölse dahi şehit olmaz inancına sahip, ömrünü davasına vakfetmiş devlet aklına sahip koca yürekli bir adamdır. Yerel seçimler Elazığ'ımız için tarihi bir fırsat olacaktır. Dirilişin değil, uyanışın, şahlanışın, Elazığ'ın kaderinin değişiminin bir seçimi olacaktır. Bizler Türk milliyetçileri olarak dimdik ayaktayız. Milletimizin ulvi çıkarları için bir aradayız ve her daim göreve hazırız.
KEJAN AŞİRETİNİ, TÜM İLÇELERİMİZİ VE İLİMİZİN MİLLİYETÇİ İNSANLARINI YEREL SEÇİMLERDE MURAT AYGEN REİS'İMİZE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM
 “Kutlu davamız dirilişimiz ile başladı ve ilelebet devam edecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Terör örgütlerinin barınamadığı neredeyse tek il olan Elazığ'ımız, tarih boyunca terör örgütlerine geçit vermeyen Doğu'nun kalesi bozkurtların yuvası olmuştur. Bugün de aynı birlik ve beraberlik şiariyle bir araya gelmiş Türk milliyetçileri olarak dava arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda koşulsuz şartsız destek vermek boynumuzun borcudur. Bize sözde değil özde Türk milliyetçisi olan reis gerek. Şehrimize sadece park ve bahçe belediyeciliği hizmeti yapacak olan reis değil. Görevini layıkıyla yerine getirmenin yanı sıra söndürülmeye çalışılan Türk milliyetçiliğini harlayacak büyük bir gurur ve onurla ne mutlu Türk'üm diyebilecek bozkurtlar Murat Aygenler gerek diyorum. Beklediğimiz o kutlu gün 31 Mart günüdür ve o gün Elazığ'ımızın mâkûs talihinin değişeceği gündür. Bu sebeple bir Nisan sabahında pişmanlık dolu sözlerle keşke daha fazla çalışsaydık, keşke biraz daha gayret etseydik, kazanabilirdik dememek için Gelecek 5 yılın bedelini Elazığ'ımıza ödetmemek için bugün çok daha fazla çalışmamız gerektiğini hepinize ifade etmek istiyorum. Şimdi kırgınlıkları, kızgınlıkları bir yana bırakarak birlik olma zamanı. Bu vesileyle bütün partililerimizi, bugüne kadar bizden desteklerini esirgemeyen milliyetçi Atatürk'cü yol arkadaşlarımızı, eşimizi, dostumuzu, altsoy ve üstsoy akrabalarımızı, özellikle Sivrice ilçemizi, Kejan aşiretini ve Baskilli akrabalarımızı, iş ve çözüm ortaklığı yaptığımız bütün işveren ve çalışanlarımızı, Diğer tüm ilçelerimiz ve ilimizin milliyetçi insanlarını yerel seçimlerde Murat Aygen Reis'imize destek vermeye davet ediyorum. Bizler de bugün itibariyle aktif olarak sahaya inerek maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyeceğimizi ifade ediyor. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.”

Editör: İzzet TUMAY