24 Ocak 2020 Elazığ depreminin ardından Kızılay Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve kuraları çekilen TOKİ konutlarının anahtarları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.  

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, hem heyecanlı hem de mutluydu. Elazığ’da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından evleri hasar görüp hak sahibi olan vatandaşlar için Kızılay Mahallesi’nde 358 konut yapıldı. 2 yılın ardından Kızılay Mahalle’si sakinleri düzenlenen anahtar teslim programı ile evlerine kavuşacak olmanın heyecanını yaşadı. Mutluluklarını dile getiren Kızılay Mahalle’si sakinleri emeği geçen il protokolüne teşekkür etti. 270 hanelik konut yapımlarının tamamlandığını söyleyen Kızılay Mahalle’si Muhtarı Emrah Işık ise “ Vatandaşların adına yetkililere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.    

BAŞKAN ALAN: AĞINLI KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ ÖNEMLİ BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZIYOR BAŞKAN ALAN: AĞINLI KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ ÖNEMLİ BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZIYOR

Muhtar Işık, “Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya bir ziyaretimiz oldu. Burada ilgili kurum ve yöneticilere iletmiş olduğumuz talebimiz karşılık buldu. Gerçekten uzayan bir süreç vardı ve teslimler için yoğun bir çaba gösterdik. Sonucunu da çok şükür aldık. Mahalle sakinlerimiz uzun bir bekleyiş sonucunda nihayet güvenli ve sağlam evlerine kavuşuyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi