kuzova-yaz-festivali-basladi_0aa4f

Kuzova Yaz Festivali Başladı. 12-14 Ağustos Tarihleri arasında Cip Mesire alanında gerçekleşecek olan Festivalin ilk gününde ilgi yoğun oldu. Festivale Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen festivalin geleneksel hale getirilmesi hedefleniyor.

 Fevtival öncesi konuşan Kuzova Dernek Başkanı Soner Özkan,  festivalle kuzova olarak ses getirmek istedikleri belirterek: “biz Kuzova bölgesi olarak daha çok ses getirmek amacıyla bu festivali yaptık. İnşallah daha güzel festivallerle Kuzova halkını bir araya getireceğiz. Kuzova’nın sesini önce yerelde daha sonra da ulusalda gündeme getirmek istiyoruz.” Dedi.

ilk-konuşan_1

KUYUYA DÜŞEN YAVRU KÖPEĞİN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ KUYUYA DÜŞEN YAVRU KÖPEĞİN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

Ak Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, böylesi etkinliklerin birlik ve beraberliği kuvvetlendirdiğinin altını çizerek: “İnşallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Her yıl coşkulu görkemli, vatandaşlarımızın stres atabileceği bir ortam oluşturalım. Bizi güçlü kılan birliğimiz, beraberliğimiz güçlü devlet kılanda bu. Bunuda bu tür şeylerle sağlayabiliriz o yüzden çok kıymetli buluyorum” ifadelerini kullandı.

WhatsApp-Image-2022-08-12-at-21.18.24-1

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, vatandaşları etkinliğe davet etti.

WhatsApp-Image-2022-08-12-at-21.18.25-1

Çiftçi-der Başkanı Ergün Aslan, Kuzova’nın ekonomik sosyal ve kültürel anlamda ciddi potansiyeli olan bir bölge olduğunu anımsattı.  

SKT platformu dönem sözcüsü Zafer Aksuoğlu, festivallerin vatandaşın güzel vakit geçirmesi için önemli organizasyonlardan biri olduğunu dile getirdi.

WhatsApp-Image-2022-08-12-at-21.18.25

Konuşmaların ardında Festival, Elazığ belediyesi konservatuarı kürsübaşı topluluğunun sahnesi ile başladı.

Ardından Festival DJ Onur Yıldız ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi