BAŞKAN ALAN: AĞINLI KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ ÖNEMLİ BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZIYOR BAŞKAN ALAN: AĞINLI KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ ÖNEMLİ BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZIYOR

Emeklilere en düşük emekli maaşından başlayarak verilecek promosyon miktarı yeniden belirlenecek.

Buna göre en düşük emekli maaşı olan 10 bin lira maaş alan emeklinin 8 bin lira promosyon alması bekleniyor. Emekli maaşı belli bir seviyenin üzerinde olan kamu bankasından maaş alan emeklilere de 12 bin lira promosyon verilecek.   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, emeklilere maaş promosyonu müjdesi verdi. Kamu bankaları aracılığıyla emekli maaşı alanlara 8 ile 12 bin lira arasında maaşına göre promosyon ödemesi yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat IŞIKHAN da kamu bankalarının promosyonları güncellemeleri başvurularını pazartesiden itibaren almaya başlayacağını açıkladı. Emeklilere en düşük emekli maaşından başlayarak verilecek promosyon miktarı yeniden belirlenecek. Buna göre en düşük emekli maaşı olan 10 bin lira maaş alan emeklinin 8 bin lira promosyon alması bekleniyor. Emekli maaşı belli bir seviyenin üzerinde olan kamu bankasından maaş alan emeklilere de 12 bin lira promosyon verilecek. 

Editör: İzzet TUMAY