MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, Maden ilçesi ve orada yaşayan insanlara verilen sözlerin tutulması gerektiğini belirterek, ilçenin yaşadığı sorunların çözümü için tüm siyasi partilere birlikte hareket etme çağrısında bulundu. IŞIKVER, özel bir firma tarafından yıllardır kaldırılmayan hafriyat sorununu siyasetin bir başarısızlığı olarak nitelendirirken, bu konuda şahsen de sorumluluk hissettiğini dile getirdi. Maden'i kaderine terk etmeyeceğinin altını çizen Işıkver, elinden gelen tüm çabayı göstereceğini vurguladı. 

SİYASETİ BİR ARAYA GELMEYE DAVET EDİYORUM 

ELAZIĞSPOR’UN UNUTULMAZ GOL KRALI SEMİH ALINMIŞ VEFAT ETTİ ELAZIĞSPOR’UN UNUTULMAZ GOL KRALI SEMİH ALINMIŞ VEFAT ETTİ

 Maden ilçesinin kurtarılması için yapılması gerekenlerin çok basit olduğunu ve engelleyici unsurların tarih ve vicdanlar önünde vebal altında olacağını belirten Işıkver, ilçenin sorunlarının çözümü için tüm siyasi partilere birlikte hareket etme çağrısında bulundu. Söz konusu sorunları gündeme getirmek için meclis kürsüsünde konuyu gündeme taşıyacağını ifade eden Işıkver, ayrıca bakanlıklar nezdinde de görüşmeler yapacağını ekledi.  

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver’in çağrısı üzerine AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'dan destek geldi. Açıkkapı, Işıkver’in Maden ilçesi ile ilgili olarak tüm siyasi partilerin birleşmesi gerektiğini ifade ettiğini belirterek, "Sonuna kadar destekliyor, Sayın Vekilime katılıyorum" dedi.  

  

Açıkkapı, tüm milletvekilleri olarak bir araya gelip Maden ile ilgili atılması gereken ne adım varsa birlikte atmaya hazır olduğunu vurguladı. 26. Dönem vekilliğinden bu yana Maden ilçesinin sorunlarını takip ettiğini belirten Açıkkapı, ilçede neler yapıldığını ve şu anda neler yapılması gerektiğini ortaya koyup süreci birlikte takip etmeye hazır olduğunu dile getirdi. 

Editör: İzzet TUMAY