İL GENEL MECLİSİ KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU İL GENEL MECLİSİ KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Elazığ Memur-Sen Kadın Komisyonu tarafından Anneler Günü  nedeniyle Mardin Midyat gezisi düzenlendi.

Yoğun ilginin olduğu gezinin kontenjanları günler öncesinden doldu. 4 otobüs ile gerçekleştirilen geziye yaklaşık 200 Memur-Sen üyesi kadın katıldı.

Cumartesi günü düzenlenen gezide Memur-Sen adına kafile başkanlığı yürüten ve aynı zamanda Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu başkanı Semra Özdemir açıklamalarda bulundu.

Özdemir yaptığı açıklamalarda; 'Memur-Sen kadın komisyonu olarak kadın üyelerimize özel böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 200 kadın üyemizle Mardin-Midyat-Diyarbakır turu düzenledik. Bu bölgelerdeki tarihi yerleri gezme şanızmız oldu. Rehber eşliğinde yaptığımız bu gezi bizler için çok faydalı oldu. Bu bölgelerin kadim tarihini görmek ve öğrenmek bizleri büyüledi. Üyelerimiz geziden çok memnun kaldı ve devam organizasyonların olmasını istediklerini bize ilettiler. Bizler Memur-Sen ailesi olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Geçtiğimiz ay da Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kadın üyelerimize özel bir buluşma gerçekleştirdik. Emrah Güllü konseri düzenledik. Ramazan ayında birçok yardım faaliyeti gerçekleştirdik ve basına pek fazla yansıtmadık. Bayramda Memur-Sen olarak Suriye'nin İdlib Şehrinde bir mahalle kurduk. Bugün Mardin gezimizi kazasız belasız tamamladık. İnşallah ilerleyen süreçlerde daha farklı aktivitelerimiz ile üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Memur-Sen bir sendikadan öte bir gönül hareketidir. Memur-Sen aynı zamanda Merhamet-Sen'dir.' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi