Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nın “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları devam diyor. Bu kapsamda MHP il başlığı Ağın ve Baskil de toplantı düzenledi. Toplantıya MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, İlçe Belediye başkanları ve partililer katıldı. Toplantıya katılım ve ilgi oldukça yoğundu. İl Başkanı Işıkver’in burada yaptığı konuşmada üstüne basarak belirttiği nokta Elazığ’ın sorunları ve ülke gündemini meşgul eden olaylar oldu.

ÇATI KATI KÜL OLDU ÇATI KATI KÜL OLDU

Bunun yanı sıra, MHP grubu olarak, Elazığ’da, gerek il genel meclisinde, gerekse Belediye Meclisinde sesi çıkan, Elazığ’ın ve Elazığlı’nın hakkını koruyan bir parti konumunda olduğu görülüyor.

Semih Işıkver, MHP’nin her ne kadar cumhur ittifakı içinde yer alsa da ayrı bir kurumsal yapısının olduğunu, ilkelerine ve değerlerine sık sıkıya bağlı olduğunu belirtti.

Başkan Işıkver milletvekillerinin Elazığ’ın sorunlarını bilerek, bunlara Ankara’da ve diğer tüm platformlarda çözüm sağlamakta olduklarını ifade etti. Başkan Işıkver dava arkadaşlarıyla bir arada olmanın kendisini mutlu ettiğini ifade etti

Editör: Haber Merkezi