2024’e doğru “Diyar Diyar Anadolu” programları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin genişletilmiş bölge istişare toplantısı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin YILIK’ın divan başkanlığında Elazığ’da gerçekleştirildi.  

VEKİL KELEŞ'TEN NOTER AÇIKLAMASI VEKİL KELEŞ'TEN NOTER AÇIKLAMASI

a_5_45

Bir otelin salonunda düzenlenen istişare toplantısına; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Yunus Bal, Elazığ’dan ve çevre illerden olan parti teşkilatı katıldı.   

Coşkulu bir kalabalık ile karşılanan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Elazığ’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek toplantının hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün bize ev sahipliği yapan çok kıymetli Elazığlı hemşehrilerim; sizlere, Elazığ Teşkilatımıza ve özelinde İl Başkanımız Yunus Bal’a teşekkürlerimi iletiyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu temalı genişletilmiş bölge toplantılarımızın 3’cüsünü bugün çok kıymetli hemşehrilerim ve salonun coşkusuna ortak olan kıymetli teşkilat mensuplarımız ve misafirlerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Geçen hafta genişletilmiş bölge toplantılarımız Kayseri’de başlatıldı. Bugün Elazığ’da devam ediyor. Yarın da İzmir’de sürecek. Dolayısıyla şimdiden çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu coşkulu kalabalıkla sizle birlikte olmak bana ayrı heyecan veriyor.” dedi.  

İsrail – Filistin gündemine değinerek sözlerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Bal, MHP’nin siyasi birliğine dikkat çekti. İstişare toplantısı basına kapalı olarak tamamlandı. 
 

Editör: Haber Merkezi