ELAZIĞSPOR’DAN TFF VE TURGUTLUSPOR’A ÇAĞRI ELAZIĞSPOR’DAN TFF VE TURGUTLUSPOR’A ÇAĞRI

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş ve MHP MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, MHP İl Başkanlığı tarafından Adım Adım 2023 başlığı altında  “Köyüm Benim Sohbet” toplantılarına katılmak üzere Elazığ’a geldi.


MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyet Elazığ havalimanında İl Başkanı Semih Işıkver ve partilileri tarafından karşılandı.

Ayaklarının tozuyla Elazığ’a gelen heyet havalimanındaki karşılamanın ardından Kuyulu köyüne geçerek toplantılara start verdi.
MHP heyetini kuyulu köyünde yoğun bir kalabalık karşıladı. Adım adım 2023: ‘Köyüm Benim Sohbet’ toplantılarının ilk durağı olan kuyulu köyünde köy sakinlerinin talep ve beklentileri dinlendi.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver düzenlenen programın amacına değinerek, elleri nasır tutmuş köylülerimizin bir adım arkasındayız” dedi.

IŞIKVER: YAĞIZ YÜZLÜ, ELLERİ NASIRLI KÖYLÜLERİMİZİN BİR ADIM ARKASINDAYIZ

Başkan Işıkver, “Bugün yine aynı kapsamda köylere gitmek köydeki hemşehirlerimiz ile hemhal olmak. Köylerimizin derdini dinlemek maksadıyla bir aradayız. Bu nedenle saygı değer genel başkanımız Türk dünyasının rehber kişiliği Dr. Devlet Bahçeli beyin köye gitmek yürek işidir, yürek ister. Bizde de o yürek var. Yağız yüzlü, elleri nasırlı köylülerimizin bir adım arkasındayız. Onlarla beraberiz. Bir adım arkalarına baktıklarında illaki bizi görecekler ifadeleri ile koyduğu ölçüye istinaden bugün sizler ile bir aradayız” dedi.
Özellikle son iki yılda üst üste dünya genelinde zor bir süreçten geçildiğini söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım bu sorunun ülkeyi yönetenlerden kaynaklamadığı belirterek, muhalefete yüklendi.

YILDIRIM: ENFLASYONUN ÇIKMASI YÖNETENLERİN KABAHATİ DEĞİL

Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “Pandemi ile birlikte sıkıntılı süreci hep beraber yaşadık. Tedarikte sıkıntı başladı. Üretmedik tükettik. Ambardakini yedik yerine koymadık. Arkasından enflasyon, dünyada hayat pahalılığı başladı. Benzer şekilde savaşın çıkmasıyla birlikte doğalgaz, benzin, mazot ve elektrik fırladı. Dünyanın çivisi çıktı. Hep beraber yaşadık bunu. İç siyasette bu değişil şekillerde kullanıldı. Bu eklektrik, doğalgazın, diğer tedarikte geciken gıdaların pahalanması, enflasyonun çıkması ülkeyi yönetenlerin kabahati değil. Ama hep beraber şunu da gördük. Domatesin kilosu kaç TL biliyor musunuz dediler. Ocak ayının 15’i kar diz boyu bağırıyor Sayın Kılıçdaroğlu. Hem de kışı bağırıyor. Arkasından diyor sandığı getirin. Zamlar çok fazla hayat pahalandı Türkiye yönetilemiyor getirin sandığı diyor. Sandığı getirin ben domatesi 15 liradan 5 liraya şöyle düşürürüm, doğalgazdaki sıkıntıyı böyle çözerim. Elektrikteki problem şöyle halledilirim demiyor. Bunları hiç duymadım. Arkasından da diyor ki efendim Osman Kavala niye içeride? Demirtaş’ı neden bırakmıyorsunuz? Ekonomi bahane iki tane hainin çıkması gerekçe. Bu dünyada sıkıntıyı çekmeyen kimse yok. Düzelecek mi? Elbette düzelecek. Bir düzelme moduna girdi. Ama birden bire değil. Biraz daha ürünlere daha fazla buğdaya benzer ürünlere devlet daha fazla fiyat vermeye emekçisine daha fazla fiyat vermeye memura daha fazla vermeye alım gücünü yükseltmeye çalıştı. O da devam ediyor. Daha ömründe iki tane köpek kulübesi yapmamış a2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Yıldırım, millet ittifakı adayının ’da Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

YILDIRIM: CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU’DUR

Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Altılı masanın da tepesine binmiştir. Onlarda bunu destekleyecektir. Meral Akşener diyor ki kazanacak aday ile gitmek istiyoruz. Yani bu Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz diyor. Şimdi bir seçime gidilecek ve bu bir blok seçimdir. İttifak seçimidir. Önümüzde Cumhuriyet Halk Partisi’ne memleketi teslim edelim mi, etmeyelim mi? En son Kemal Kılıçdaroğlu kalktı 3 madde ile başörtüsü sorununu çözelim dedi. Kanunen başörtüsü meselesi 2017’de çözülmüştür. Kim çözdü? AK Parti ve MHP ortak mecliste başörtüsü meselesi ile ilgili kanunu çıkardı ve şuanda yürürlükte. Elazığ’ın MHP milletvekili olana kadar Elazığ’ın milletvekili benim. Bunu her zaman söylerim” dedi.

DİLEK: ELAZIĞ’DAN EN AŞAĞI 2 TANE MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ

MHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Dilek, köylerde yapılan çalışmaları anlatarak Elazığ’dan iki milletvekili istiyoruz ”dedi. Meclis Üyesi Dilek, “Elazığ’ın nüfus bakımında en büyük köylerinden birisiyiz. Elazığ’ın ekonomisine çok büyük katkıları vardır. Burası çileği ile meşhurdur. Siz bize hangi noktada geldiler ise biz koştuk. Devletlerin imkanları ile koştuk. Özel imkanlar ile koşmadık. Siz bizden devlet adına hep istediniz ve her problemde size destek verdik. Şimdi isteme sırası bizde. Uzun süredir Elazığ’dan milletvekili uzun zamandır çıkartamıyoruz. Biz Elazığ’dan en aşağı 2 tane milletvekili istiyoruz. eğer bu milletvekillerini bize verirseniz şuana kadar aldığınız hizmetlerin yüzde 100 artırımı ile şaha kalkacak” diye kaydetti.
Kuyulu köyü muhtarı Yunus Alış katılımlarından dolayı MHP heyeti ve davetlilere teşekkür etti.


 

Editör: Haber Merkezi