Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seçim İletişim Merkezi Güneykent Mahallesi’nde dualarla açıldı. MHP İl Başkanı Yunus Bal, Elazığ’ın sorunlarına iyi hakim olduklarını ve çözüme hazır olduklarını söyledi. MHP İl Başkanı Yunus Bal, “Rabbim gücümüze güç katsın derman versin. Allah’ın izniyle 14 Mayıs gecesinde bize kutlu bir zaferi kutlamayı nasip etsin inşallah. Bizler derslerimizi çok iyi çalıştık bu şehirde bu memlekette sorun ne çok iyi biliyoruz nasıl çözeceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hastalığın teşhisini koyduk reçetesini yazdık 14 Mayıs’ta tedavisine başlayacağız inşallah” dedi.

Saha çalışmalarını hızla sürdürdüklerini ve partilerine güvendiklerini aktaran MHP Elazığ Milletvekili Adayları, 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını söyledi.

GÜRSEL EROL’A 'YILIN SİYASETÇİSİ' ÖDÜLÜ GÜRSEL EROL’A 'YILIN SİYASETÇİSİ' ÖDÜLÜ

“Milletvekili hizmet demektir” diyen Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan da, Elazığ’ın sorunların hızlı çözüm bulunması için partilerine destek istedi.

Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, “İnşallah 15 Mayıs günü en az beş vekil diyoruz ama rabbim inşallah bizlere nasip edecek bu gayretle bu üslupla bu anlayışla 15 Mayıs sabahında inşallah dualarımızla beraber rabbim bize vekil nasip edecek” ifadelerini kullandı.

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, “Mutlaka bizim vekil ve vekillere ihtiyacımız vardır. Vekil demek hizmet demektir hizmetin hızlı gelmesi demektir sorunların hızlı çözülmesi demektir. Sivrice de dört yıl içerisinde çok işler yaptık ama bir vekilimiz olsaydı yaptığımızın on katını şimdi yapmış olurduk” dedi.

Editör: Haber Merkezi