Ramazan Ayında Elazığ’da iftar programlarına katılan ve ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Ramazan Bayramını da hemşehrileriyle birlikte kutladı.

BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

Bayram namazını İzzetpaşa Camiinde eda ettikten sonra cemaatle bayramlaşan Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Bayramın birinci gününde Elazığ Valiliği Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı, daha sonra AK Parti İl Başkanlığının tertip ettiği programda hemşehrileriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

MİLLETVEKİLİ AĞAR, BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNDE İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Bayramın ikinci gününde ise Ağın, Keban ve Baskil ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Ağar’a ilçe ziyaretlerinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı ve Gençlik kolları Başkanı Emre Burak Kürüm eşlik etti.

Milletvekili Ağar’ın ilk ziyareti Ağın ilçesine gerçekleştirdi. Ağar, AK Parti Ağın ilçe başkanlığında teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı ve sohbet etti. 

AĞIN İLÇESİNDE TAZİYE VE EV ZİYARETLERİ

Ağar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun'un Ağın ilçesine bağlı Bahadırlar Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti, Şehidin Ailesinin bayramını kutladı.

Ağın ilçesinde vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerinde de bulunan Ağar, daha sonra ilçe sakinlerinden Mustafa Ağın’ın evine misafir oldu, ailenin bayramını tebrik etti. İlçe halkıyla da selamlaşan Milletvekili Ağar, vatandaşlarla bayramlaştı.

KEBAN İLÇE ZİYARETİ

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın ikinci durağı ise Keban ilçesi oldu. Ağar ve parti yetkilileri, AK Parti Keban ilçe Başkanlığı önünde düzenlenen programda Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve vatandaşlarla bayramlaşıp, sohbet etti. Ağar, güvenlik noktalarında görev yapan asker ve polislerin bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. 

BASKİL ZİYARETLERİ

Baskil ilçesini de ziyaret eden Ağar, AK Parti Baskil İlçe Başkanlığı binasında vatandaşlarla bir araya gelerek, hemşehrilerinin bayramlarını kutladı. Yoğun geçen ilçe ziyaretlerinde Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’a büyük ilgi olduğu görüldü.

222222-2

1111

Editör: Haber Merkezi