DEPREM BÖLGESİ ELAZIĞ’DA BİR YIL ARADAN SONRA 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU DEPREM BÖLGESİ ELAZIĞ’DA BİR YIL ARADAN SONRA 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  düzenlenen toplantıda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen toplantıya çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

ser

Milletvekili Gürsel Erol, 29 Ekim tarihinde kurulan cumhuriyetin önemine dikkat çekerek: “29 Ekim çok önemli bir gün bizim için. Bugün hepimiz varlığımızı, unvanımızı, sıfatımızı, ülkemizin demokratik bir ülke olmasını Cumhuriyete borçluyuz. Cumhuriyet aslında kimsesizlerin kimsesi yani yurttaşlık bilincini geliştiriyor.” Dedi.

se

Türk siyaset hayatından örnekler veren Milletvekili Gürsel Erol: “biz ara ara ülkenin gerçeklerine göre tepki vermemiz gereken yerde tepki veriyoruz, devlete sahip çıkmamız gereken yerde sahip çıkıyoruz, siyaset nezaketi gösterilmesi gereken yerde de nezaket gösteriyoruz. Partiler arasındaki rekabet bir kan davası değildir. Bunu geçmiş dönemlerde yaptılar insanlar kendilerini siyaseten ifade edemedikleri yerde işi ideolojik bir saplantıya götürdüler. Karşılıklı insanlar birbirlerine kin duyarak birbirlerini vurdular. Siyaset nedir? Siyaset hizmette farklılıktır. Bizim bakış açımız bu.” İfadelerini kullandı.

Gürsel Erol,  daha sonra öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı.

Editör: Haber Merkezi