CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesini ziyaret etti. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 15 Temmuz Demokrasi ve milli birlik günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.  

vlcsnap-error595_24

EROL: SİZLERE ŞÜKRAN DUYMAK SİZLERİN İÇİNE GİRİP SOHBET ETMEK BİZLER İÇİN DE ÇOK ANLAMLI  

Gazilerin ve şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol; Gazilerin vatan için yaptıkları hizmetlerin hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyleyerek: “anlamlı bir gündeyiz 15 Temmuz’da hain terör örgütü fetönün darbe girişiminin olumsuz sonuçlanmasının anma günündeyiz. Bugünde gaziler derneğimizi ziyaret etmek bizler için anlamlı çünkü gazi ve şehitlerimiz bu ülkenin bütünlüğü için hayatlarını ortaya koyan bugün devletimiz var ise bu şehit ve gazilerimiz için var. sizin varlığınız bizim için önemlidir her türlü riski göze alan sizlere şükran duymak sizlerin içine girip sohbet etmek bizler için de çok anlamlı. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ’DA ÇATI YANGINI ELAZIĞ’DA ÇATI YANGINI

vlcsnap-error942_48

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut, şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi