CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde AKP'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’yle sosyal medya da tartıştı.  Çelebi, Erol’a “malvarlığını açıkla" derken, Erol’da Çelebi’yi “tetikçi”olmakla suçladı.


CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 2018 seçimlerinde CHP’den Meclis’e girip 2021 yılında istifa ederek Memleket Partisi’ne geçtiğimiz günlerde de AKP’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’yi bir televizyon programında yaptığı eleştirileri sonrasında AKP’li Çelebi sosyal medya hesabından Erol’a cevap verdi.

Çelebi yaptığı açıklamada, Devletçi geçinip Kandil’den icazet alarak vekil olan birinin hakkımdaki sözleri hükümsüzdür. Ben Meclis’te basın toplantısı ile açıkladım. Vekil olmadan evvelki malvarlığınla şimdiki malvarlığını açıkla da siyasi ahlak neymiş görelim Gürsel Efendi! Başka kapıya Gürsel Erol!” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ’DA AVCI ADAYLARINA KURS DÜZENLENDİ ELAZIĞ’DA AVCI ADAYLARINA KURS DÜZENLENDİ

“PKK’YA KARŞI YÜRÜYÜŞ DÜZENLEYEN BİRİYİM”

AKP’li Çelebi’ye cevap veren CHP’li Erol, “Ben dün ne dediysem bugün de aynısını söylüyorum,dün nerdeysem bugün de aynı yerdeyim.Bu partide Gençlik Kolları Genel Başkanlığı,26 yaşında İl Başkanlığı yapmış,1 Kasım’da  Tunceli’den seçilmiş,PKK’ya karşı yürüyüş düzenlenmiş biriyim.
Senin milletvekilliğinse herkesin malumu.
7 Haziran 1 Kasım seçim sonuçlarına bakarsan eğer “icazet” meselesinin alçak bir iftira olduğunu görürsün. 
Mal varlığımı sormuşsun,artık iktidar partisinin milletvekilisin mal varlığım ile ilgili her şeyi kolayca öğrenebilirsin. 
Şimdiden iyi bir tetikçi olmuşsun!” diyerek karşılık verdi.

Editör: Haber Merkezi