KELEŞ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ KELEŞ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili M. Rıdvan NAZIRLI, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ'yi  Elazığlı vatandaş ile görüştürdü. 

AK Parti Elazığ Milletvekili M. Rıdvan NAZIRLI, #elazığiçinnöbetteyim başlığıyla gerçekleştirdiği mahalle ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili NAZIRLI’nın bu haftaki durağı Sarayatik Mahallesi oldu. 

image-210

Sarayatik Mahallesi’nde bir çay ocağında vatandaşlar ile bir araya gelen NAZIRLI vatandaşların sorunlarını dinleyerek not olarak  Milletvekili NAZIRLI, Sarayatik Mahallesi’nde bir Elazığlı vatandaşın sorununu bizzat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti. Bakan Özhaseki vatandaşın problemini dinleyerek konuyla bizzat ilgileneceğini söyledi. 

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI, MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı il genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Elazığ Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Nazırlı, muhtarların taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

3_4_19

İstişare sonrası konuşan Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Milletvekili Nazırlı’nın seçildiği günden bu yana kendilerini hep desteklediğini ifade ederek, ziyaretleri için teşekkür etti. AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınayarak, sivillere yapılan saldırıların son bulmasını istediğini ifade etti. Nazırlı, deprem sonrası konutların yapımının hızla devam ettiğini söyleyerek, en kısa sürede deprem konutlarını tamamlayarak hem vatandaşı hem muhtarı rahatlatacaklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi