Misaş Anonim Şirketi, 35 yıllık tecrübesiyle Elazığ'da büyük bir projeye imza atıyor. 2014 yılından bu yana çeşitli sorunlar yüzünden gecikmeler yaşayan Misland projesi, nihayet "Misland KayaŞehir" adıyla Misaş tarafından yeniden hayata geçiyor. Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat DEMİRBAĞ, yeni projeleri hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulundu...

MİSLAND KAYAŞEHİR: GÜVENLİ VE MODERN KONUTLAR…

Nihat DEMİRBAĞ, yaptığı açıklamada, ‘’50 yıllık ticari hayatımda Elazığ’a hep ilkleri ve en iyileri kazandırmak için çalıştım. Misland projemiz de sadece Elazığ’da değil, ülke çapında ses getiren bir proje oldu. Ancak müteahhitlerle yaşadığımız sorunlar nedeniyle, bu projeyi kendi ekibimizle tamamlamaya karar verdik. 1990’lardan bugüne kadar yaptığımız her yapı tüm depremlerden sağlam bir şekilde çıktı Elhamdülillah. İşimizi doğru yapmanın gururuyla, işimizi sağlam yapma konusunda kendimize güvenimiz tamdır. Sağlam zeminli, az katlı ve modern tasarımlı konutlarla dikkat çeken 'Misland KayaŞehir' projemizle Elazığ’a ve yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyoruz.

‘’DEPREME DAYANIKLI KONUT VE TİCARİ ALANLAR!’’

Proje kapsamında Elazığ’ın en kayalık zemininde, depreme dayanıklı 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar inşa edilecek. Ayrıca hali hazırda yapılı olan ticari bağımsız bölümler de satışa sunulacak. Projede yer alan konutlar, 2023 yılı en son yönetmeliğine göre 2024 yılında temeli atılmıştır. İsteyene kredisiz veya kefilsiz vadeli ödeme seçenekleriyle vatandaşlarımızı ev ve dükkân sahibi yapmayı hedefliyoruz.’’ Dedi. 

‘’MİSLAND KAYAŞEHİR İŞ MERKEZİ ELAZIĞ’IN YENİ TİCARET MERKEZİ OLACAK!’’  

Yaklaşık 10 yıl boyunca Elazığ’a hizmet veren alışveriş merkezi, "Misland KayaŞehir İş Merkezi" adıyla sektörel ağırlıklı bir çarşı olarak yeniden hayat bulacak. 30.000 m² kapalı alanda, 71 mağaza ve showroom ile 20 home ofis bulunacak. Nihat Demirbağ projenin detayları TURAN Gazetesi okurları için sıralayarak şunları söyledi; ‘’İşyeri sahibi olmak isteyen hemşerilerimize, %25 peşinat ve 5 yıl vadeli ödeme seçenekleriyle ve kolay ödeme imkânı ile işyeri sahibi olabilecekler. İş merkezine ait 410 araçlık geniş otopark imkânı da sunulacak. İş merkezimiz, 2025 yıl sonunda tekrar kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ayriyeten Mayıs ayına özel olarak sınırlı sayıda avantajlı fiyatlarla topraktan daire alım fırsatı sunacağız. Faizden uzak durmak isteyen, birikimini yüksek enflasyona karşı güvence altında tutmak isteyen vatandaşlarımız için özel ödeme seçenekleri hazırladık. Elazığ’a yeni bir katma değer katarken, yatırımcılar için de kârlı fırsatlar sunacağız. Şirketimiz hem borçsuz hem arsa sahibi hem de projenin müteahhidi olarak Elazığ’ın en varlıklı şirketlerinden biridir. Bu yeni projemizle birlikte Misland’ın değerini de yeniden arttıracağız. Elazığ'a yeni bir soluk getirecek olan Misland KayaŞehir Projesi, sadece yatırımcılara değil, güvenli ve modern bir yaşam alanı arayan herkese hitap ediyor. Projeyi yerinde görmek ve detaylı bilgi almak için tüm vatandaşlarımızı Misland’a satış ofisimize bekliyoruz.’’ Diye konuştu.

ELAZIĞ’DA 'AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ' BAŞLADI ELAZIĞ’DA 'AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ' BAŞLADI

Editör: İzzet TUMAY