Elazığ Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Hediye EDİZ, mahalle sakinlerinden destek isteyerek, ‘’İyilik, iyidir felsefesiyle çıktığım bu yolda destek bekliyorum’’ dedi. 

Muhtar Adayı EDİZ, seçilmesi durumunda hayata geçireceği önemli projelerden bahsederek, ‘’Mahallemizde bir sosyal ağ gerçekleştirip bu ağ üzerinden fikir alışverişleri yapıp beraber yaptığımız işleri şeffaf bir şekilde paylaşmak istiyorum. Kadınlarımız için bir sosyal yaşam tesisi veya üretim atölyesi adı altında bir yer yaparak beraber üretip beraber kazanma ilkesini göz önünde bulundurarak çalışmak istiyorum.

AÇIKKAPI: HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ AÇIKKAPI: HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

597405Cd D2Bb 43D5 A5E9 5Cfd624E79A6Her ay mesleki eğitim seminerleri, mesleki tanıtım günleri, kişisel gelişim seminerleri düzenleyerek kadınlarımızın kendilerini keşfetmelerini ve becerilerini desteklemek istiyorum. Yaptıkları her ürüne pazar alanları açarak satış yapmalarını veya kermesler düzenleyerek satış yapmalarını destekleyeceğime söz veriyorum. Deprem bölgesinde olduğumuz için mahallemize özel bir özel ekip kurup belirli aralıklarla deprem bilgilendirme çalışmaları yapmayı planlıyorum. Mahallemizi beraber paylaştığımız sokak hayvanları için barınaklar, düzenli mama ve aşı uygulaması için Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi yardımı ve iş birliği ile daha iyi bir yaşam standardı elde etmek istiyorum. İhtiyaç sahiplerini belirleyerek, sosyal yardımlardan, yeşil kart yardımı, öğrenci yardımı, yakacak, gıda, doğum, vefat yardımı vb. Konularda olan bütün yardımlar için aracı olup birebir ilgileneceğime söz veriyorum. İyilik, iyidir felsefesiyle çıktığım bu yolda destek bekliyorum’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY