Elazığspor’un, rakibi Batman Petrolspor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından galibiyeti yorumlayan Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin TUTAŞ, hayatını kaybeden Elazığspor eski futbolcusu ve teknik sorumlusu Münir YILMAZ’a Allah’tan rahmet dileyerek başladığı açıklamasında; ‘’Münir Ağabeyimizin Elazığspor’a, Elazığ’daki spor’a emeği çok fazlaydı. Elazığspor Câmiasının, hepimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

"İLK YARI TOP GENELDE BİZDE KALDI’’

Maça çok iyi başladıklarını, ilk yarıda rakibe pozisyon vermediklerini ifade eden TUTAŞ; ‘’İlk yarı pozisyonlar bulamadık ama genelde top bizde kaldı. İkinci yarı, skoru koruma telaşı ile futbolcu psikolojisi oyunu da Batman gibi gördük ama, penaltıyı gol ile sonuçlandırsak daha farklı olurdu. Futbolcu kardeşlerime baktığınız zaman, bizler bu işe gönül verdik, futbolcularım kaynaştı, genç futbolcularım ağabeyleri ile çok iyi anlaşıyorlar. Hep beraber Elazığspor’u bu durumdan nasıl çıkartacağımızın bilincindeler ve bunun için tüm güçleri ile çabalıyorlar.’’ dedi.

‘’TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

TUTAŞ, Elazığspor’u destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, bu galibiyeti gerçek Elazığsporlular’a armağan ettiklerini kaydetti. TUTAŞ; ‘’Bugün bazı taraftarlar hariç, muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü yapılan değişikliklere tepki verenler oldu. Ben buna bir şey demiyorum. Tepki verebilirler, beğenmezler ama değişikliklere argo kelime kullananların Elazığspor sevgisinden şüphe duyarım. Biz buraya Elazığspor’u kurtarmak, bir şeyler başarmak için geldik. Son 3 senedir küme düşen bir Elazığspor var. Bizler bu sene dur diyip, tekrar küllerimizden doğmak istiyoruz. Bu muhteşem seyirciye her yönden teşekkür ediyorum. Son ana kadar bizi desteklediler. Son saniyelerde hep beraber strese girdik ama futbolcular kadar kimse kazanmak istemez, Elazığspor camiasını yukarı çıkarmayı en çok futbolcularım istiyor.  Gerçek Elazığspor taraftarına bu galibiyeti armağan ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

CUMHURİYET ORTAOKULU GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI CUMHURİYET ORTAOKULU GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Editör: Haber Merkezi