GÜNDEM

MUNZUR FESTİVALİ PERTEK PROGRAMI

ÇEKÜL Vakfı Elazığ Temsilcisi Mustafa BALABAN da Panelist olarak katılacak…

Tunceli’de geleneksel olarak devam eden ve bu yıl 20'ncisi düzenlenecek olan Munzur Kültür ve Doğa Festivali kapsamında yapılacak olan Pertek Festival Programı 22 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek…


PERTEK’TE PANELLER VE MÜZİK DİNLETİSİ
COVID-19 Salgını sebebiyle 2020 ve 2021'de zorunlu olarak yapılamayan ve bu sene "Madencilik yağmasına karşı doğayı, talana karşı yaşamı, yasaklara karşı sanatı savunuyoruz" sloganıyla gerçekleştirilecek olan Munzur Festivali kapsamında yer alan Pertek Programı’nda 22 Temmuz Cuma günkü etkinlikler açıklandı.
Sabah 09:00- 10:00 saatleri arasındaki kahvaltının ardından Pertek Programı Saat 10:15’te başlayıp 12:15’te sona erecek olan ‘Sudan Gelen Tarih-Akademisyenin Gözü ile Kültürel Mirasın Önemi Paneli’nin Moderatörlüğünü Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN üstlenecek, ÇEKÜL Vakfı Elazığ Temsilcisi Mustafa BALABAN da programa panelist olarak katılacak.
Pertek’teki 2. Panel ise 12.30-13.45 arasında “Doğamız Kutsalımız, Kutsalımız İnancımız” adıyla Bursa Milletvekili Ziraat Mühendisi Orhan SARIBAL’ın Moderatörlüğü’nde düzenlenecek.
Aynı gün saat 14.00-15.30 arasında da Müzik dinletisi gerçekleştirilecek.
Pertek’te düzenlenecek festivalde çok sayıda sanatçı sahne alacak.