İzzet TUMAY - Tozlu Raflar’ albümü merhum Müslüm GÜRSES'in benzersiz mirasını, kendi seslendirdiği hiç duyulmamış şarkılarıyla yeniden canlandı. Albüm dünya, ülke ve Elazığ’da da müzikseverler ile özellikle GÜRSES hayranları tarafından büyük ilgi gördü. 

Merhum Müslüm GÜRSES, sağlığında ikon haline gelmiş yorumunu, aramızdan ayrıldıktan sonra da miras olarak dinleyicilerine bıraktı. Yoğun ve hummalı bir çalışma gerçekleştirilen ‘Tozlu Raflar’ albümü Müslüm GÜRSES'in benzersiz mirasını, kendi seslendirdiği hiç duyulmamış şarkılarıyla yeniden canlandı.  Usta sanatçı Müslüm Gürses, 3 Mart 2013'te hayatını kaybetti. Arabesk müziğin "Müslüm Babası", ölümünün 11. yılında sürprizlerle anılıyor. Gürses'in müzik şirketi Elenor Müzik, sanatçının daha önce hiç duyulmamış yeni şarkılarını yayınlayacağını duyurmuştu. Elenor Müzik arşivinde özenle saklanan şarkılar 'Tozlu Raflar' isimli albümde bir araya geldi. 

Kariyeri boyunca birçok şarkıyı yorumlayan Gürses, 2000'li yıllarda Teoman'dan Asya'ya popüler isimlerin şarkılarıyla dinleyici kitlesini genişletmişti.  Ünlü sanatçı 2012 yılında geçirdiği by pass ameliyatı sonrası akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmış ve 3 Mart 2013 günü hayata veda etmişti. 

6 şarkılık bu çok özel albümün, şarkı listesi şu şekilde: 

1. Çok Sevdim (Söyleyemedim) 

2. Sevda Kurbanı 

3. Altın İken Tunç Oldum 

4. Çöpçatan 

5. Ah Bu Dünya 

23 NİSAN SOKAĞINDA ÇOCUKLAR ŞİİR OKUDU, HALAY ÇEKTİ 23 NİSAN SOKAĞINDA ÇOCUKLAR ŞİİR OKUDU, HALAY ÇEKTİ

6. Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 

Editör: İzzet TUMAY