AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, yürütmüş olduğu #elazigicinnobetteyim programı kapsamında nöbet yeri olan Karakoçan ilçesine Karakoçan Halk Minibüsü ile vatandaşlarla birlikte seyahat etti. 

İlçe nöbetlerine Minibüs veya Belediye otobüsüyle Nazırlı, bu alışkanlığı aksatmamaya oldukça dikkat ediyor. Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Karakoçan ilçesinde Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Arı Yetiştiricileri Birliği bünyesinde gerçekleştirilen arıcılık faaliyetleri çerçevesinde bu yıl ki Coğrafi İşaretli Elazığ Geven Balı hasadı Karakoçan ilçesinde Keklik Köyünün yaylasına gitti. 

VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

260a338c-9df7-4fcf-9c83-5fb054c314d9

Keklik yaylası koşullarında Geven ve doğal çiçek özleriyle beslenen 100 adet kovandan bal elde edildi. Hakiki ve katkısız olarak üretilen doğal bal petek ve süzme bal olarak tüketicilerle buluşacak. 

Nazırlı, Karakoçan’da vatandaşlarla buluşturdu Bürokrasiyi vatandaşlarla buluşturan Nazırlı, "Bu hafta Karakoçandayız biz vatandaşlarımızla sadece seçim süreçlerinde bir araya gelen bir siyasi anlayışına sahip değiliz. Önümüzde ki 5 yıl boyunca nöbetlerimiz devam edecektir. Tek gayemiz sizlere ve şehrimize hizmet edip sıkıntılara çözümler üretmektir. " dedi. 

Editör: Haber Merkezi