KARATAŞ; “MEMURA VERİLEN SÖZLER TUTULSUN” KARATAŞ; “MEMURA VERİLEN SÖZLER TUTULSUN”

İzzet TUMAY - Elazığ’da haftalardır kamuoyunu meşgul eden, esnafa ağır darbe vuran Hazine destekli Esnaf Kredilerindeki faiz güncellemesiyle ilgili geçtiğimiz hafta AKP’li vekillerin oda başkanlarıyla bir araya gelerek yaptığı toplantıdan bir sonuç çıkmadığı için vekiller oda başkanlarıyla birlikte bugün Ankara’da buluştu. 

Bugün Ankara'da yapılan toplantıda oda başkanlarından oluşan Elazığ heyeti, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder AÇIKKAPI nezaretinde TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir AKGÜL ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeler neticesinde özellikle oda başkanlarının tek yürek olarak sorunu dile getirmeleri ile birlikte esnaflar adına olumlu bir gelişme yaşandığı ifade edildi.

Gazeteniz TURAN’ın sosyal medya canlı yayınında çözümü adına siyasileri göreve davet etmesinin ardından AKP’li vekiller geçtiğimiz hafta il başkanlığı binasında oda başkanlarıyla bir araya gelmiş, konunun çözümü adına yapılan istişareler sonunda toplantıda sorunun çözümü adına bir ilerleme çıkmayınca Ankara’da toplantı kararı alınmıştı.   

Bugün yapılan görüşmeler sonunda esnaflar adına beklenen müjdenin alındığı belirtilirken, konuyla ilgili resmi açıklamanın önümüzde ki saatlerde yapılması bekleniyor. 

Editör: İzzet TUMAY